Amortyzatory do sportowych sprezyn
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
Amortyzatory do sportowych sprezyn
Czy jest duza roznica w cenie miedzy kupnem sportowych amorkow, a regeneracja i skroceniem starych? I czy w ogole jest sens regenerowac i cos robic przy obnizeniu -40mm bo przy -60 to juz chyba trzeba.. Gdzie w necie mozna znalezc katalog sprezyn supersporta?
Re: Amortyzatory do sportowych sprezyn
Widze jakieś znajome okolice po rejestracji
Co do supersportów to tanio można kupić u naszego klubowego kolegi na tej stronie: http://www.kocyk-market.com a co do amorów to jeżeli masz krótszy amor to nawet przy -40 te zawieszenie wogóle inaczej sie zachowuje wiem z doświadczenia
A czy nowe krótsze czy serie skracać?? każdy ma jakieś zdanie na ten temat ale ja wolałbym jakiś czas na serii pojeździć i zbierać kase i kupić oryginalne krótsze amory niż bawić się w skracanie
POzdro

Co do supersportów to tanio można kupić u naszego klubowego kolegi na tej stronie: http://www.kocyk-market.com a co do amorów to jeżeli masz krótszy amor to nawet przy -40 te zawieszenie wogóle inaczej sie zachowuje wiem z doświadczenia

POzdro
briano słusznie prawi
-> springi supersporta brałem od Kocyka i jest
A co do amorków to faktycznie przy -40/-40 można jeszcze zakładać serię (ja tak mam) ale rzeczywiście na krótszych amorach to auto zupełnie inaczej się zachwouje...
A w ogóle najlepszym rozwiązaniem jest zakup kompletnego kita od Kocyka - Brzoza Krk ma taki cuś u siebie i baaardzo sobie chwali (kompletny kit supersporta by Kocyk-Market
)

A co do amorków to faktycznie przy -40/-40 można jeszcze zakładać serię (ja tak mam) ale rzeczywiście na krótszych amorach to auto zupełnie inaczej się zachwouje...
A w ogóle najlepszym rozwiązaniem jest zakup kompletnego kita od Kocyka - Brzoza Krk ma taki cuś u siebie i baaardzo sobie chwali (kompletny kit supersporta by Kocyk-Market

Było:
- VW Golf MK1 rocznik 1983 cacuszko po remoncie
- VW Golf MK2 rocznik 1988 Special GT na glebie
Jest:
- MK2 GTI 16V Midnight Blue BLOS Edition
- VW Golf MK1 rocznik 1983 cacuszko po remoncie
- VW Golf MK2 rocznik 1988 Special GT na glebie
Jest:
- MK2 GTI 16V Midnight Blue BLOS Edition