czy komputer pomoze???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
Ok zaczynam prosze nie smiejcie sie!!! Wymieniłem : świece, przewody WN, kopułke palec rozdzielacza, aparat zapłonowy, cewke z modułem, sterownik (komputer), monowtrysk, potencjometr przepustnicy, czujnik temperatury silnika, rozrząd, filtr powietrza, filtr paliwa, olej, płyn chłodniczy,paliwo... i to chyba wszystko!!! i NIC!!! Komp nic nie wskazuje a objawy caly czas takie same!!! Jutro sprawdzam pompe paliwa ale najgorsze ze to ostatnia rzecz jaka moze chodzic wadliwie!!! LUDZIE POMOZCIE!!!!
Widzialem te interfejsy na allegro koszt takiej zabawki to ok 120zl mysle ze to nieduzo biorac pod uwage fakt iz ASO bierze 290zl za jednorazowa diagnostyke
Golf III VR6 + Golf III 1.8 z nawigacją Manta
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
heh golf zrobiony!!!! okazalo sie ze mam poprostu zaje....... mechanika!!!! zle ustawil zaplon, zle zalozyl rozrzad i zle ustawil potencjometr przepustnicy!!!! poprostu wszystko rozregulowal!!! w ASO VW tez mi tego nie wykryli........ 300zl zwineli!!!! Servis Bosch dopiero........ i tam to sa profesjonalisci wszystko wychwycili perfekcyjnie zrobili!!! Golfik pomyka jak nic i tylko 183 zl no moze nie tylko ale............... Pzdr dzieki za wszystkie rady