Pozdrawiam VW fanatykoof :d
Zamiast katalizatora strumienica?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
AlanGolf3
Zamiast katalizatora strumienica?
Witam, obecnie mam zamiast środkowego tłumika strumienice ale chciałbym wyrzucić go i zamiast włożyć strumienice. Mam pytanko jak to będzie wyglądać już po, czy może przez to sie zwiększyć spalanie i głośność<?>, i jak to będzie podczas przeglądu??wypowiedzcie sie prosze... 
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2007 17:56 przez AlanGolf3, łącznie zmieniany 1 raz.
obecnie mam zamiast środkowego tłumika strumienice ale chciałbym wyrzucić go i zamiast włożyć strumienice.
[ Dodano: Nie Kwi 29, 2007 15:10 ]
różnica będzie wyraźnie odczuwalna
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
AlanGolf3
Rzeczywiście troszke na opak napisałem i zamotałem, miałem na myśli że obecnie mam wyrzucony środkowy tłumik i mam wstawionąstrumienice, ale chciałbym wyrzucić w najbliższym czasie Katalizator i w jego miejsce drugą strumienice albo zwykłą rure jako przelot... Sorki za poplątanie poprzedniego postu.. 

wywal tą strumienicę którą masz i załóż tłumik środkowy , zamiast katalizatora załóż tłumik wstępny ,rezonator lub w najgorszym razie zwykłą rurę..AlanGolf3 pisze:obecnie mam wyrzucony środkowy tłumik i mam wstawionąstrumienice, ale chciałbym wyrzucić w najbliższym czasie Katalizator i w jego miejsce drugą strumienice albo zwykłą rure jako przelot...