witam
mam golfika 1,8
w moim golfiku nie mam MFA czy jest mozliwiosc załozenia zegraow z MFA i czy jak je podepne to co trzeba zrobic zeby one działy , moze ktos wie czy da sie zrobic abym w sowim golfiku miał tez MFA . Moze wystaczy tylko wymienic zegary i prełoczniki od wycieraczek ,
pomozcie , berdzo bym chciał ale nie wim czy nie pisze jakis bredni i czy to wogule nie mija sie z celem co ja chce zrobij
jak ktos wie jak to zrobic to moze mi cos pomoze
dzieki
Zakladam MFA - co i jak?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zakladam MFA - co i jak?
Ostatnio zmieniony sob kwie 21, 2007 15:10 przez marcintot, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin
ostatnio był taki temat ...... musisz wymienić zegary , manetki i założyć czujnikimarcintot pisze:witam
mam golfika 1,8
w moim golfiku nie mam MFA czy jest mozliwiosc załozenia zegraow z MFA i czy jak je podepne to co trzeba zrobic zeby one działy , moze ktos wie czy da sie zrobic abym w sowim golfiku miał tez MFA . Moze wystaczy tylko wymienic zegary i prełoczniki od wycieraczek ,
pomozcie , berdzo bym chciał ale nie wim czy nie pisze jakis bredni i czy to wogule nie mija sie z celem co ja chce zrobij
dzieki
[ Dodano: Sob Kwi 21, 2007 10:53 ]
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... hlight=mfa
Re: MK3 MFA
hej, a jakiego masz golfika .ja mam 1,8 ABS 90KM. też planuję wymianę.jest w poradach jak to zrobić tylko nie widać rys.już się pytałem wszystkich na forum, ale nikt nie odpowiedział.w pierwszy weekend maja będę wymieniał to dam Ci znaj co z tego wyszło.marcintot pisze:witam
mam golfika 1,8
dzieki
[ Dodano: Sob Maj 05, 2007 15:10 ]
założyłem na próbę licznik 260km/h i 7000obr, ja mam 220 i 7000, prędkościomierz działa poprawnie, za to obrotomierz , po zapłonie ustawia się na 350-400obr, przy jeździe tak jakby był o 1tys wyskalowany niżej, wniskuję to po przełączeniu na gaz, u mnie około 2800, na kupionym około 1800-2000. nie wiem czy da się to ustawić?
pozdrawiam