wymiana pompowtryskiwaczy w passacie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana pompowtryskiwaczy w passacie
moze ktos mi powie cos na temat wymiany pompowtryskiwaczy w passacie 1.9 tdi z 2001 r .Chodzi mi o to czy to jest tak proste jak moze sie wydawac po zdjeciu pokrywy czy trzeba na cos uwazac przy wykrecaniu starych lub przy zakladaniu nowych . Prosze o wszyskie informacje na ten temat . Z gory dziekuje . Pozdrawiam.
Do Gofa z silnikiem AXR pasują takie zestawy uszczelniające do pompowtryskiwaczy:
Można je kupić tanio.
Pozdrawiam.
Elek_vw
Można je kupić tanio.
Pozdrawiam.
Elek_vw
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2007 12:32 przez Elek_vw, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: wymiana pompowtryskiwaczy w passacie
A po czym sądzisz że są do wymiany pompowtryskiwacze lub może uszczelki pompowtryskiwaczy ?BUDEK pisze:moze ktos mi powie cos na temat wymiany pompowtryskiwaczy w passacie 1.9 tdi z 2001 r .Chodzi mi o to czy to jest tak proste jak moze sie wydawac po zdjeciu pokrywy czy trzeba na cos uwazac przy wykrecaniu starych lub przy zakladaniu nowych . Prosze o wszyskie informacje na ten temat . Z gory dziekuje . Pozdrawiam.
Ja borykam się z ustaleniem przyczyny trudnego rozruchu zimnego i ciepłego silnika i mechanik mi powiedział że przyczyna może leżeć właśnie w tych uszczelkach.
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2008 22:10 przez szczepkow, łącznie zmieniany 1 raz.
greg,
Witam, potrzebuje wymienic pompowtryskiwacze sam i bardzo prosze o przyslanie tej instrukcji jak to zrobic Jacek moj mail to:
jacek2611@onet.eu
Witam, potrzebuje wymienic pompowtryskiwacze sam i bardzo prosze o przyslanie tej instrukcji jak to zrobic Jacek moj mail to:
jacek2611@onet.eu