elektryczne szybki mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maro
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
elektryczne szybki mk3
Witam. Czy mechanizm elektrycznych szyb z wersji 5 drzwiowej pasuja do wersji 3 drzwiowej. Dzieki
Żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce !!!
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
- Maciosław
- Mały gagatek
- Kontakt:
Elektyczne szyby
Ja też jestem zainteresowany montażem elektrycznych szyb z przodu. ale nie wiem ile to może kosztować. Jak ktoś montował to bardzo prosze o porady, sugestie i ceny. Dzięki
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Powiem tak nie kupujcie tych uniwersalnych z allegro ..szybki albo sie nie domykają albo te silniczki nieraz sobie nieradza z szybą i sie palą...jedna wielka lipa...poszukajcie lepiej uzywek ale org......ja u siebie takie wstawilem i jestem bardz ozadowolony....szybki sie elegancko zamykają jak i domykają(funkcja komfort)....najgorzej jest z elektryka mi elektryke robił elektryk zas same załozenie szyb i prowadnic to juz bajecznie proste
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
montarz samego si ownika jest łatwy wyciągasz i wkładasz ale elektryke tom musicie mieś pojęcie małe o podłączeniu trzeba wiedzieć gdzie podłączyć plus do włącznika a gdzie do silnika a juz nie mówie o opcji komfort- automatycznego domykania szyb Macie pojecie róbcie nie macie nie dacie sami rady
MORE POWER
nie mogę załatwić używanych, to są zamienniki firmy HP do mk3. sam bede montował za 2 tyg sobie taki, bo mi jeden padł a 400 zl za oryginał nie chce dawać, więć bede mogł wtedy powiedzieć jak z jakościąTUTENHAMON pisze:No właśnie też się przyłączam do pytania markowe ku_bi czy nie bo te z allegro juz przerabiałem