Poduszki powietrzne czy się różnią?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Miałem coś napisać ale żeby było ciekawiej to padł mi kom. wszystko na raz się p..... wyciągnąłem staruszka ma z 10 lat i dalej działa....
Wracając do tematu to czym się różnią te pasażera oprócz oznaczeń?
[ Dodano: 17 Kwi 2007 23:48 ]
jutro rozbiorę i poszukam może rzeczywiście jakaś przerwa ,pod warunkiem że nic mi więcej
nie eksploduje i dożyje ,fatum jakieś
Wracając do tematu to czym się różnią te pasażera oprócz oznaczeń?
[ Dodano: 17 Kwi 2007 23:48 ]
jutro rozbiorę i poszukam może rzeczywiście jakaś przerwa ,pod warunkiem że nic mi więcej
szczerze ?? chyba tylko rokiem produkcjidamian1234 pisze:Wracając do tematu to czym się różnią te pasażera oprócz oznaczeń?
najlepiej jak masz miernik elektroniczny , ustaw na opcje sprawdzania diód prostowniczych ,jak nie będzie przerwy to będzie piszczećdamian1234 pisze:jutro rozbiorę i poszukam może rzeczywiście jakaś przerwa ,pod warunkiem że nic mi więcej
-
- Nowicjusz
sprawdziłem przewody ok. ,wtyczki i połączenia ok. samej poduszki nie sprawdzałem miernikiem nie byłem pewny czy można jeśli chodzi o kolory wtyczek to oryginalne żółte
a to co kupiłem niebieskie rok 93 a na poduszce jest 1h6 ..... no chyba że coś pomyliłem
w związku z e2012
[ Dodano: 21 Kwi 2007 07:58 ]
wydaje się mi że prawą poduszkę mam od passata może dlatego sterownik pokazuje błąd?
a to co kupiłem niebieskie rok 93 a na poduszce jest 1h6 ..... no chyba że coś pomyliłem
w związku z e2012
[ Dodano: 21 Kwi 2007 07:58 ]
wydaje się mi że prawą poduszkę mam od passata może dlatego sterownik pokazuje błąd?