juz nie chce zapalić - pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
juz nie chce zapalić - pomocy
Dzis mialem mega motyw, pojechalismy sobie z panna na spoczko miejsowke, pobawilismy sie troche i wracamy do domu a tu Golfik III GTI 2.0 (8V) nie chce zapalic i zwała 2 w nocy próbowałem chyba ze 30 razy i nic motor nie gada. Trzeba było holować nie wiem co mu sie stało dosuwałem tylko szybe i zapomniałem zgasic zapłon był właczony około 15min moze wtedy sie cos spaliło ?? ale podczas odpalania rozrusznik normalnie kreci , kontrolki swieca , pompa paliwa pracuje, bezpieczniki sprawdzilem wszystkie ok co mu sie podzialo ?? musze go szybko naprawic bo autko potrzebne tylko jak ? co mam sprawdzic ?
More Speed - More Fun
Re: juz nie chce zapalić - pomocy
Mam pytanie jak sprawdziłeś że to napewno cewka?? bo mam podobne objawy z tym że czasmi tylko, ale zdarza się to coraz częściej. Jak już wsio zrobisz to napisz czy to była cewa i jaki koszt
Re: juz nie chce zapalić - pomocy
poza cewką może jeszcze nawalać czujnik hallabriano pisze:Mam pytanie jak sprawdziłeś że to napewno cewka?? bo mam podobne objawy z tym że czasmi tylko, ale zdarza się to coraz częściej. Jak już wsio zrobisz to napisz czy to była cewa i jaki koszt
opisz dokładniej co się dzieje, ja miałem podobnie