Wahacz nowy czy używany?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wahacz nowy czy używany?
Witam. Mam wygięty wahacz przy lewym przednim kole oraz także wygięty lewy drążek kierowniczy. Mam pytanie czy wahacz mogę kupić używany z innego Golfa czy raczej lepiej kupić nowy? Czy wahacze są różne w różnych modelach Golfa mk3, czy we wszystkich jednakowe ( ja mam Golfa mk3 1,9 TDI 1Z 1994).
Jeszcze mam pytanie odnośnie tego jakie są koszty prostowania felgi aluminiowej? Mam wgniecenie na rancie felgi głębokie na jakies 9-10 mm i szerokie ok 2,5 cm.
Proszę o rady...
Jeszcze mam pytanie odnośnie tego jakie są koszty prostowania felgi aluminiowej? Mam wgniecenie na rancie felgi głębokie na jakies 9-10 mm i szerokie ok 2,5 cm.
Proszę o rady...
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 22:36 przez Piotrrr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buniek85
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tanie mieso psy jedza. niemasz pewnosci ze uzywka jest dobra, lepiej zainwestowac raz wiecej niz kilka razy mniej a i tak wyjdzie wiecej kup nowy i ciesz sie komfortem
Ostatnio zmieniony sob kwie 14, 2007 11:34 przez Buniek85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A moze ktoś z Was wie czy wahacze różnią się czymś zależności od wersji silnikowej Golfa czy we wszystkich są takie same
Słyszałem że sworznie do wahacza byly montowane o średnicy 17mm i 19mm. Moze wiecie od czego zależy ta średnica i jaką ja mam w Golfie 1,9 TDI 1Z 1994 rok??????
Proszę o pomoc bo nie wiem jaki sworzeń kupic. Dzieki
Słyszałem że sworznie do wahacza byly montowane o średnicy 17mm i 19mm. Moze wiecie od czego zależy ta średnica i jaką ja mam w Golfie 1,9 TDI 1Z 1994 rok??????
Proszę o pomoc bo nie wiem jaki sworzeń kupic. Dzieki
- koonrad
- majster ulepszacz
- Kontakt:
końcówki drążków stabilizacyjnych były o różnej średnicy, ale to najlepiej zmierzyć jak jest u siebie i takiego szukac w sklepie.Piotrrr pisze:Słyszałem że sworznie do wahacza byly montowane o średnicy 17mm i 19mm.
wachacze sa takie same
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=175064][img]http://img150.imageshack.us/img150/416/clipboard01do1.jpg[/img][/url]