Dioda świecąca zamka - nie miga ale pali non stop
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dioda świecąca zamka - nie miga ale pali non stop
Witajcie
Kolejne pytanko do znawców.
Dioda zamka pali się cały czas zamiast migać.
Co to oznacza ?
W instrukcji nic nie piszą o takim przypadku.
Jednocześnie akumulator padł do tego stopnia, że siłowniki nie zadziałały. Otworzyłem kluczem tylko drzwi kierowcy.
Kolejne pytanko do znawców.
Dioda zamka pali się cały czas zamiast migać.
Co to oznacza ?
W instrukcji nic nie piszą o takim przypadku.
Jednocześnie akumulator padł do tego stopnia, że siłowniki nie zadziałały. Otworzyłem kluczem tylko drzwi kierowcy.
Ostatnio zmieniony śr kwie 11, 2007 22:18 przez twingo, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby było zwarcie to by nic nie świeciło ewentualnie akumulator by świecił
Akurat padnięcie akumulatora wiąże z tym,że jest stary. O zwarciu nie ma mowy. Autko jest cacy. Żadnej amatorki czy przeróbek.
Ta dioda mnie intryguje ponieważ nic nie jest napisane w instrukcji o takiej opcji, że pali non stop.
Akurat padnięcie akumulatora wiąże z tym,że jest stary. O zwarciu nie ma mowy. Autko jest cacy. Żadnej amatorki czy przeróbek.
Ta dioda mnie intryguje ponieważ nic nie jest napisane w instrukcji o takiej opcji, że pali non stop.
Akumulator naładowany. Teraz inna bajka Dioda miga szybko. Zacząłem mieszać kluczykiem ( otwierać - zamykać ) i udało się, że miga wolno. Już nie nie kumam
Mam prośbę do szanownych kolegów.
Czy ktoś z Was mógłby zmierzyć jaki macie pobór prądu na wyłączonch odbiornikach ( żarówki, radia, alarm itp. ) ?
U mnie jest 40 mA a jak włączę alarm to prawie 200 mA. To zdecydowanie za dużo moim zdaniem.
Podpowiedzcie ile macie "w spoczynku"
Mam prośbę do szanownych kolegów.
Czy ktoś z Was mógłby zmierzyć jaki macie pobór prądu na wyłączonch odbiornikach ( żarówki, radia, alarm itp. ) ?
U mnie jest 40 mA a jak włączę alarm to prawie 200 mA. To zdecydowanie za dużo moim zdaniem.
Podpowiedzcie ile macie "w spoczynku"
Marne to pocieszenie. Swoją drogą przy takim ssaniu na prąd Twój akumulator wystarczyć mógł na 4 dni.1 6 D pisze:Możliwe że ta dioda świeci się cały czas jak aku jest słeby, bratu też ścieciło, jak mu aku padło.Jeśli dla Ciebie 200 mA to dużoto ja u siebie w mk2 miałem 450 mA, to tak dla pocieszenia.
Zmierzcie proszę w sprawnym ile Wam bierze. Dzisiaj postaram się poszukać co jest takie prądożerne ale wygląda, że alarm ma wadę