Poswietlenie podwozia co WY na TO ????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Poswietlenie podwozia co WY na TO ????
witam...
Co myslicie o podswietleniu podwozia ??
wiadomo ze jest zabronoine ale uzywane rozsadnie robi nie ziemskie wrazenie
moze ktos montowal juz takie cuda u iebie lub kolegow i moze podzielic sie wrazeniami
pozdr
Co myslicie o podswietleniu podwozia ??
wiadomo ze jest zabronoine ale uzywane rozsadnie robi nie ziemskie wrazenie
moze ktos montowal juz takie cuda u iebie lub kolegow i moze podzielic sie wrazeniami
pozdr
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Czesc.Mialem neonki u siebie jak mialem fiata brava jasny zielony,zamontowalem zielone,w sumie zadna filozofia kilka kabelkow i gotowe tylko kanal potrzebny bo tak to ciezko lezec pod fura i kombinowac.Ale efekt wieczorem jest poprostu bajeczny,a co do wlaczenia ich w miescie to latwo mozna stracic dowodzik,ale tak jak ktos wczesniej pisal pokusa jest niesamowita Ale w sumie policje zawsze widac z daleka wiec mozesz wrazie czego szybko wylaczyc Ja z tym jezdzilem przez 2 miechy i w sumie nigdy mi nie zabrali,raz zatrzymali ale bajka poszla jakas i tylko pouczyli Ale niestety trafilem na jakas slaba partie i dostala sie woda do srodka,pozniej juz od tej firmy nie chcialem nowych tylko kaske mi zrwocili,wiec jesli chcesz zakladac to poszukaj sprawdzonej dobrej firmy Pozdro
Co do sciagania mozesz ich wysmiac bo neony mozesz miec,tylko na drogach publiczynch nie mozesz uzywac podczas jazdy,przeglad tez bez problemu przejdziesz z neonamireplay pisze:Efekt na pewno jest nieziemski, qmpel mial poswietlane podwizie na granatowo.. efekt piorunujacy.. ale tez go policja skasowala i kazali mu na miejscu sciagac.. przy drugiej okazji juz zaplacil mandat i na drugi dzien sam zdemontowal..