[mk2,mk3,vento] pytanie o impulsator....

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Kevin_mkII
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

[mk2,mk3,vento] pytanie o impulsator....

Post autor: Kevin_mkII » śr kwie 13, 2005 16:09

siema...

mam taka sprawe...

zmieniłem juz cała deche...tzn z mk3 włozyłem do mojego mk2.... wszystko pieknie ładnie ale ....no własnie jest ale..

kupiłem impulsator by działał predkosciomierz i załozyłem go...i działał kable podpiałem zgodnie z oznaczeniami.... i nie podobało mi sie ze działał z dziwnym krótkim bo krótkim ale jednak opóźnieniem....myślałem na poczatku ze to wina kabli.... ze źle podpiąłem... ale jak sie okazało po wyciagnieciu ich i włozeniu ponownie ze wszystko jest OK....

no i tutaj zaczęły sie problemy...bo predkościomierz przestał działac....
sprawdzałem na milon sposobów.... rozebrałem cała deche bo myslałem ze zrobiło sie nawet nie wiem jak przebicie na kablu gdzies... ale nie kable sprawdziłem i sa OK myslałem ze cos przy wtyczce tez nie.... zegary tez sa OK...
myślałem ze moze cos przy impulsatorze sie zwiera tzn przy jego wtyczce i tez nic....

i tutaj moje pytanie czy ten diwiajs tzn impulsator moze sie zepsuc albo zjarac???
a moze koles mi wcisnął impulsator z diesla?? różnią sie one jakos?? normalnie rece mi opadaja.... taka pierdoła... a jednak denerwuje...

byłbym wdzieczny za odpowiedz znawców tematu

Pozdrawiam
Kevin

http://www.facebook.com/ksystem1 - K-system Car Detailing

Awatar użytkownika
1 6 D
_
_
Kontakt:

Post autor: 1 6 D » śr kwie 13, 2005 16:41

Ten weg... to impulsator. Tyle było ich rodzaji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kevin_mkII
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Kevin_mkII » śr kwie 13, 2005 16:55

wszystko spoko ale nie znam niemieckiego i nie czaje tych cyferek..... podejrzewam w kolumnie po prawej to silniki ale ktory z nich to 1.8 a ktory 2.0 bo oznaczen silników z mk3 nie znam kojarze jedynie abf i aaa

Pozdrawiam
Kevin

http://www.facebook.com/ksystem1 - K-system Car Detailing

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”