Czy z drogowymi powinny palic sie tez mijania?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy z drogowymi powinny palic sie tez mijania?
wymienilem lampy w moim golfie mk3 z h4 na podwojne h1.mam pytanie czy jak sie jedzie na swiatlach mijanie i przelaczy sie na swiatla dlugie... to powinny palic sie tylko swiatla dlugie,czy razem z nimi tez mijania
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 18:50 przez tuters4, łącznie zmieniany 1 raz.
Już to przerabiałem, trzeba zrobić zworkę na dwóch kablach przy stacyjce http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=77145
Był: Golf III, Oldschool'owa Corsa A przedlift i przez chwile Golf II na wąskim
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
Przy zarowkach h1 + h1 gasna mijania?? No to mnie zaskoczyles, czyzbym szerzyl plotki jakies?? Jezeli tak, to przepraszam, ale bylem 100% pewien ze pala sie obie zarowki U mnie na pewno tak jest i jestem z tego zadowolony
W H4 na pewno palą się zamiennie, albo mijania albo drogowe...
Niech ktos jeszcze to potwierdzi na wszelki wypadek
W H4 na pewno palą się zamiennie, albo mijania albo drogowe...
Niech ktos jeszcze to potwierdzi na wszelki wypadek
kolego jaszczur głupoty piszesz, w lampach H1+H1 (H7+H7 MkIV Look) krótkie świecą sie cały czas a drogowe (długie) zaświecają się dodatkowo.jaszczur pisze:kley napisał/a:
Przy zarowkach h1 + h1 gasna mijania
tak jest
przełączanie świateł następuje przy żarówkach H4 (
)jaszczur pisze:w oryginale jak długie zapalasz to mijania gasna
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wojteks, ciekawe zjawisko
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 11:25 ]
powiem ci tak owszem zaświecą się wszystkie w lampach h1/h1 wtedy gdy dżwignię przełavczania świateł z mijania na drogowe przytrzymasz to sie zgodzę 4 bedę sie palić,więc proszee ty głupot nie opowiadaj mam takie po 1 a po 2 jest tak w oryginale
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 11:25 ]
powiem ci tak owszem zaświecą się wszystkie w lampach h1/h1 wtedy gdy dżwignię przełavczania świateł z mijania na drogowe przytrzymasz to sie zgodzę 4 bedę sie palić,więc proszee ty głupot nie opowiadaj mam takie po 1 a po 2 jest tak w oryginale
Nie wiem czy ciekawe ale PRAWDZIWE! Oryginalnie palą się drogowe RAZEM z mijania.jaszczur pisze:wojteks, ciekawe zjawisko
nie masz w takim razie oryginalnych..
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 11:27 przez Matador, łącznie zmieniany 1 raz.
no to kolego masz wymienione lampy z H4 na H1+H1 i to jeszcze nie do końca prawidłowojaszczur pisze:[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 11:25 ]
a czy to są Hella czy podróby to nie ma znaczenia
z mojej strony EOT
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 11:31 przez wojteks, łącznie zmieniany 1 raz.