TOORA w MKIII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
TOORA w MKIII
Nie bijcie za kolejny post o dopasowywaniu felg, al eczytąłem wytrwale arhiwum i wszytkiego się nie dowiedziałem. Chodzi konkretnie o model TOORA T950. Rozmiary felgi 16x7,5 mój golfik ma 4x100 rozstaw śrub. No i teraz pytanie czy np. ET 40 bedzie ok?? czy szukać mniejszego?? jak je dobrac?? Oponki które mam zamiar na nie założyć beda miały wymiary 195/45/16. Pewnie trochę obniżę golfika, minimum 40mm.
Jak zadziałać żeby wszystko grało. ET dostepne w tym modelu to CHYBA 40 i 20. Chce je tak dobrać żeby niec nie terło a felga nie ukryła się za bardzo w nadkolu - żeby jabyło ładnie widac.
z góry dzięki za pomoc
Jak zadziałać żeby wszystko grało. ET dostepne w tym modelu to CHYBA 40 i 20. Chce je tak dobrać żeby niec nie terło a felga nie ukryła się za bardzo w nadkolu - żeby jabyło ładnie widac.
z góry dzięki za pomoc
Re: TOORA w MKIII
piękne fele.
ET 40 to troche kijowo bedzie wygladać bo będą schowane.
JA mam ET35 i tez fela 7,5 cala z tym że 17" i oponki 205/40 twardo jak jasny gwint ale nic mi nie obciera.
Ale pomyśl o innych kapciach bo 195 na fele 7,5 to za mało, na nasze drogi to na 16" polecam 205/45, jeździłem na takich przez jeden dzień i w porównaniu z 205/40/17 to było super.
ET 40 to troche kijowo bedzie wygladać bo będą schowane.
JA mam ET35 i tez fela 7,5 cala z tym że 17" i oponki 205/40 twardo jak jasny gwint ale nic mi nie obciera.
Ale pomyśl o innych kapciach bo 195 na fele 7,5 to za mało, na nasze drogi to na 16" polecam 205/45, jeździłem na takich przez jeden dzień i w porównaniu z 205/40/17 to było super.