komputer?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
komputer?
mam taki problem golf 1,3 pełem wtrysk zaczoł przerywac potem zgasl silnik i nie moge go uruchomic, rozrusznik kreci wymienilem komputer i nadal nic swiece mają iskre ale są suche.pompka chodzi.prosze o porade lub namiar na dobrego i taniego elektryka w lesznie ,lub wlasciciela takiego samego golfa zeby sprawdzic komputery. Ponawiam pytanie te porady nie pomogły
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 18:32 przez mistral, łącznie zmieniany 2 razy.
- piotrek1313
- Użytkownik

Re: komputer?
jak jest iskra to problemu szukaj w paliwie. jak pompka chodzi to cos miedzy pompa a wtryskiem. Jak swieczki suche to moze filtr sie jakims syfem zapchal? albo wtrysk zasyfialy?mistral pisze:mam taki problem golf 1,3 pełem wtrysk zaczoł przerywac potem zgasl silnik i nie moge go uruchomic, rozrusznik kreci wymienilem komputer i nadal nic swiece mają iskre ale są suche.pompka chodzi.prosze o porade lub namiar na dobrego i taniego elektryka w lesznie ,lub wlasciciela takiego samego golfa zeby sprawdzic komputery.
znjowu miał podobny problem w vectrze na wielopunkcie - iskra ok, świece ok, pompa paliwa ok, komp ok, sprawdził nawet przepływomierz-ok, okazało sie żę wysiadł przekażnik od wtrysków (nie wiem gdzie on jest w NZ) jest duża szansa że to własnie przekażnik, druga sprawa że w NZ są dwie pompy paliwa - jedna w baku a druga za zewnątrz(obok baku) przy tej pompie jest też filtr paliwa