temperatura silnika golfa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
temperatura silnika golfa
Kupilem niedawno vw golf gti i mam pytanie w jakiej temperaturze powinien pracowac silnik ???????????????????
95 to szacuje na stykanie sie minimalne lawej czesci wskazowki z prawa koncowka diodki 90 stopnimr_simon pisze:Te 95 stopni, mniej więcej jak "wygląda" na wskaźniku?baklazan pisze:u mnie po zalozeniu gazu temperatura jak jade w korku skacze nawet na 3/4 skali a potem spada na 95
kto szybko jedzie tego wolno niosa
OK. To chyba mam problem z tempereaturą, wskaźnik mam wychylony troszeczkę ponad diodkę, to będzie chyba 100 stopni.
Miałem uszkodzony termostat wskaźnik lekko tylko drgnął a z temperaturą to żadna różnica czy w samochodzie czy na zewnątrz, wymieniłem go i od tamtej pory czy zima czy teraz zawsze wskaźnik pokazywał mi taką temperaturę. Czy to normlane?
Miałem uszkodzony termostat wskaźnik lekko tylko drgnął a z temperaturą to żadna różnica czy w samochodzie czy na zewnątrz, wymieniłem go i od tamtej pory czy zima czy teraz zawsze wskaźnik pokazywał mi taką temperaturę. Czy to normlane?
Volskwagen - Das Auto.
- losnorwoks
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Golf III 1,8
- Nowicjusz