Problem z VW Golf 3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Roco

Problem z VW Golf 3

Post autor: Roco » pn kwie 11, 2005 20:09

Ahoj!Mam VW G3, Rv.1992, 1.8Cl, 66kW.Kiedysz jechalem a nagle auto jak by ktosz stylu zatrymal a znowu pusczyl,jak by auto chczialo stanocz a znowu sie rozjiechalo a zachvile ok. Przy malych obrotach na dwojce auto szkubie i jak sie motor zagrzeje to wtedy ten problem jest. Na wolnobiegu jak pomalu przydaje gazu,tak 1000-1500 obr.auto poszkubuje a na trojce jak jade 50km/h to tesz poszkubuje,co to moze bycz prosze?Zle moze napisalem,ale przepraszam jestem z Czech to bardzo nieumie pisacz po polski!

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: Problem z VW Golf 3

Post autor: Borys » wt kwie 12, 2005 01:19

Roco pisze:Ahoj!Mam VW G3, Rv.1992, 1.8Cl, 66kW.Kiedysz jechalem a nagle auto jak by ktosz stylu zatrymal a znowu pusczyl,jak by auto chczialo stanocz a znowu sie rozjiechalo a zachvile ok. Przy malych obrotach na dwojce auto szkubie i jak sie motor zagrzeje to wtedy ten problem jest. Na wolnobiegu jak pomalu przydaje gazu,tak 1000-1500 obr.auto poszkubuje a na trojce jak jade 50km/h to tesz poszkubuje,co to moze bycz prosze?Zle moze napisalem,ale przepraszam jestem z Czech to bardzo nieumie pisacz po polski!
sprawdz czujnik temperatury, on ma 4 wtyki taki 2 w 1 i od zegarów i od wtrysku,

on moze cos tam psuc, odepnij go i zobacz czy to bedzie dalej tak samo,
jak masz moze jakis w zapasie to podepnij na zewnatrz bez montowania w kruciec.

www.vrservice.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”