Szyberdach uchyla się tylko do góry...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Vito Corleone
- Mały gagatek
- Vito Corleone
- Mały gagatek
A jednak moze byc taka potrzeba ciskania przy 1 w dol, przypadkiem znalazlem tak idzisiejszy pomocny temat, ktory duzo wyjasnia http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1030638#1030638adurweb pisze:Nie mam możliwości pomylenia jedynki z wstecznym, bo żeby wszedł wsteczny to muszę najpierw wcisnąć gałkę w dół.
My spirit you cannot breeaaak!
golf 3 i szyberdach ehh przechodzilem przez to juz.. szyberdach otwieral sie do gory i zamykal ale nic pozatym dodam ze szyberdachy w mk3 chowaja sie rowniez do srodka lecz jesli nie da sie tego zrobic to jest najczesciej zerwanie linki (przewaznie lewa) sypia sie tez uchwyty robione z tzw (cukru)
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne.
ja u siebie zrobilem tak ze kupilem szyberdach caly kompletny z uszkodzonym prawym uchwytem rozebralem go przelozylem lewa linke i lewy uchwyt do swojego szyberdachu i dziala mozesz tez kupic caly sprawny szyberdach i poprostu zamienic jednak jest to koszt okolo 400zl na gieldach i szrotach sprzedaja tylko caly szyberdach nie ma mozliwosci kupienia samych czesci... wiec polecam kupic uszkodzony szyberdach i poprzekladac czesci (tylko wczesniej przepatrz caly swoj zebys wiedzial co jest uszkodzone i na co patrzyc kupujac np uszkodzony szyberdach) pozdrawiam
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne.
no własnie ja tez mam problem z szyberdachem nie odsuwa sie do tyłu tylko uchyla jednak jak do uchyle i chce zamknąć to prawa strona sie domyka a lewa wyskakuje do góry tak jak by wyskakiwal z prowadnic i muszę wtedy reką pociągnąć za jakieś ustrojstwo w tedy sie domyka czy dam rade sam to naprawić czy raczej szukac nowego szyberdachu?