caly czas stukanie w zawieszeniu (przod) :((((
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
caly czas stukanie w zawieszeniu (przod) :((((
Witam... juz kiedys pisalem ze cos mi wali w zawieszeniu ale bylem u mechanika i powiedzial ze mam do wymiany tuleje w wahaczu... dzis wlasnie je wymienilem i nadal strasznie uderza, końcowki mam OK, poduszki tez są dobre wiec co to moze byc? to moje stukanie czuje w podlodze... to jest straszne... niby nie mocno ale nie da sie tego niezauwazyc, oststnio nawet moja dziewczyna to wyczula wiec jest zle
KERAJ
Re: caly czas stukanie w zawieszeniu (przod) :((((
Napisz w tytule o jaki wóz chodzi!KERAJ pisze:Witam... juz kiedys pisalem ze cos mi wali w zawieszeniu ale bylem u mechanika i powiedzial ze mam do wymiany tuleje w wahaczu... dzis wlasnie je wymienilem i nadal strasznie uderza, końcowki mam OK, poduszki tez są dobre wiec co to moze byc? to moje stukanie czuje w podlodze... to jest straszne... niby nie mocno ale nie da sie tego niezauwazyc, oststnio nawet moja dziewczyna to wyczula wiec jest zle
Ja bym też obstawiał coś w przekładni kierowniczej poduchy bym odpuścił a jeżeli nie stuka przy skrętach to przeguby też , więc zostaje poptrzeć na przekładnie
Może amorki nie dokładnie zostały skręcone przy zmianie. Ja sam wymieniałem springi i nie dokręciłem tej śruby co trzyma pierścień (ta śruba wygląda jak rurka z dwoma wcięciami), nią przykręca się też poduszkę, jest pod tym talerzykiem na samej górze. Chodzi o nr 10.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.