Panowie,
proszę o informację, załącznik lub link do strony gdzie znajdę pełną listę kontrolną przeglądu po 140 000km. w samochodzie Golf V, 1.6 benzyna, 101KM, 2008r.
Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam
Chris
Lista kontrolna przeglądu po 140 000km. Golf V, 1.6 benzyna.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Lista kontrolna przeglądu po 140 000km. Golf V, 1.6 benz
Nikt nie pomoże??chris2611 pisze:Panowie,
proszę o informację, załącznik lub link do strony gdzie znajdę pełną listę kontrolną przeglądu po 140 000km. w samochodzie Golf V, 1.6 benzyna, 101KM, 2008r.
Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam
Chris
Wysłane z Wielkiego Zderzacza Hadronów
Jak na moje jest przebieg który jest zwyczajnym serwisem olejowym.
Też mi się tak wydaje. Jednak to auto Ojca i nie wiem co tam wypadałoby sprawdzić więc miałem nadzieję, że krąży gdzieś lista kontrolna serwisowa i będzie łatwiej to ogarnąć co trzeba sprawdzić lub wymienić.marcin7x5 pisze:Jak na moje jest przebieg który jest zwyczajnym serwisem olejowym.
chris2611 no tak ale co miał wymieniane wcześniej? Jaki masz interwał?
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
No taki jak pokazuje komputer. Czas na service. Tak jak pisałem, Ojciec jeździ i nie pamięta co było robione ostatnio. Stąd padło moje pytanie,co byłoby dobrze zrobić poza rozrządem bo to akurat wiem że zostało zrobione niedawno.luki_s3 pisze:chris2611 no tak ale co miał wymieniane wcześniej? Jaki masz interwał?