dławi się przy ruszaniu na zimnym 1.6 SR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- koper92
- Dropped Herz
obawiam sie że może być przepustnica kurcze ale nowa to wydatek 800stówek masakra
Był LEON jest SKODA OCTAVIA II 2.0 TDI
Re: dławi się przy ruszaniu na zimnym 1.6 SR
Panowie macie jakis sklep gdzie mogę kupic do 1.6sr te usczelki? nigdzie dostac ich nie moge.
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: dławi się przy ruszaniu na zimnym 1.6 SR
Domyślam się że chodzi o uszczelki kolektora ssącego nr. 06A 133 398 ja osobiście zapytał bym w aso ile kosztują.kwasior30 pisze:Panowie macie jakis sklep gdzie mogę kupic do 1.6sr te usczelki? nigdzie dostac ich nie moge.
Tu masz link co znalazłem na allegro.
http://allegro.pl/listing/listing.php?d ... escription" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko zastanawiam się czy to jest u mnie ten sam problem, ponieważ akurat u mnie dławi się przy nagrzanym ale rzeczywiście jest tak jakby dostawał lewego powietrza i 2 razy miałem wystrzał z kolektora.
Witam podłącze się do tematu troche późno ale teraz mi to wyszło. Dzieje się u mnie dokładnie to samo ale tylko jak na dworze jest mniej niż 20 stopni w lato problemu w ogole nie ma był u mechanika stał tydzień wymieniali po kolei wszystkie czujniki jakie są w wozie sondy obie świece kable no sprawdzili auto pod kontem czujników i wszystkiego co da się wykręcić i po 7 dniach oddali i powiedzieli ze skończyły im się pomysły:-(