może to pomożeTomek_Szary pisze:A do samego wlewu nie wiesz jak w Borze jest się najlepiej dobrać, od której strony ?

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
może to pomożeTomek_Szary pisze:A do samego wlewu nie wiesz jak w Borze jest się najlepiej dobrać, od której strony ?
myślę, że nie, ale jak już pisałem wcześniej - nie widzę tego, nie wiem co tam jest wyrzeźbioneTomek_Szary pisze:Zakładając że ktoś źle podłączył przewody i paliwo cały czas idzie do zaworu grawitacyjnego, to trzeba się liczyć też z wymianą tego zaworu ?
Dzięki wielkie! zaraz sprawdze czy to wlasnie to - ale prawda jest taka ze problem pojawil sie po remoncie silnika i oczywiście rozrząd też był zmieniany.Kisielo pisze:Problem wywalania paliwa przez zawór grawitacyjny jest związany z zamienionymi przewodami.
Podczas wymiany rozrządu rozpina się przewody i istnieje prawdopodobieństwo zamienienia ich miejscami, kolory spinek na szybkozłączkach oznaczą kolory przewodów do których powinny zostać spięte.
I licząc od podszybia przewód czarny - zasilanie, przewód niebieski - powrót, przewód biały - odpowietrzenie.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości