Pomoc w odnalezieniu numeru króćca/trójnika golf 4 1.8t AUM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich serdecznie ostatnio zauważyłem że z jednego trójnika cieknie mi płyn chłodniczy małymi kroplami przeszukałem tyle stron polskich i zagranicznych że ciężko je zliczyć i nie znalazłem numeru tego trójnika aso i hurtownie także nie wiedzą co to jest może ktoś z was podpowie mi co to dokładnie jest jak się nazywa numer katalogowy i gdzie mogę dostać to cholerstwo znajduje się on dokładnie między obudową rozrządu a zbiornoczkiem wyrównawczym poniżej zdjęcia przedstawiają daną część jest to golf 4 1.8t 150 km grudzień 2000 oznaczenie silnika AUM a oto foty
Proszę chyba o to chodzi numer w/g etki 1J0122109AQ http://skoda-shop.pl/products.php?group ... kind=34461" onclick="window.open(this.href);return false;
dzięki za pomoc tylko że tego nie ma gdzie kupić;/ szukam na necie i nic dzwoniłem do serwisu to nie mają takiej części w bazie;/
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
deszczu20, do ASO dzowniłeś i nie mają? Wejdź na getem.pl, wybierz kategorię VW/AUDI, wpisz 1J0122109AQ i gotowe.
no właśnie też moje duże zdziwienie że nie mają ;/ powiedziałem im co to za serwis jak części nie mają ale nic na to nie poradzę ;/
no właśnie też moje duże zdziwienie że nie mają ;/ na getem także nie ma ;/
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
A dostałeś od getem informację, że nie mają?
Bo ja wchodzę w e-katalog ich i mam dostępne:
1 VW/AUDI: 1J0122109AQ SCHLAUCH 15% 48.32 zł 59.43 zł 59.43 zł
Bo ja wchodzę w e-katalog ich i mam dostępne:
1 VW/AUDI: 1J0122109AQ SCHLAUCH 15% 48.32 zł 59.43 zł 59.43 zł
Bierz telefon do reki i dzwonisz podałem ci jedną stronę a kolega drugą stronę.Daj znać co ci powiedzą.
Witam,
ten sam problem i ta sama część.Już od dłuższego czaus się delikatnie saczylo. Dziś odpalam rano i dostaje na FISie info o niskim poziomie płynu chłodniczego. Już myślałem, że to dziura w chłodnicy. Okazało się, że pod tym zaworem jest mokro i spływało mi na osłonę silnika. Ktoś wie do czego służy ten trójnik ?
ten sam problem i ta sama część.Już od dłuższego czaus się delikatnie saczylo. Dziś odpalam rano i dostaje na FISie info o niskim poziomie płynu chłodniczego. Już myślałem, że to dziura w chłodnicy. Okazało się, że pod tym zaworem jest mokro i spływało mi na osłonę silnika. Ktoś wie do czego służy ten trójnik ?
Było: MK4 1.8T AUM 150 PS 210 NM
Jest: Fiat Bravo MultiJet 1.6 120 PS 300 NM ,
Skoda Octavia 3 1.6 TDI CR 110 PS 250 NM
Jest: Fiat Bravo MultiJet 1.6 120 PS 300 NM ,
Skoda Octavia 3 1.6 TDI CR 110 PS 250 NM
Re: Pomoc w odnalezieniu numeru króćca/trójnika golf 4 1.8t
Trójnik jak trójnik łączy zbiornik z układem chłodzenia
Mi się delikatnie poci z boku ten plastik - pewnie jest jakieś mikro pęknięcie. Mam kupiony nowy ale brak natchnienia na wymianę
Mi się delikatnie poci z boku ten plastik - pewnie jest jakieś mikro pęknięcie. Mam kupiony nowy ale brak natchnienia na wymianę
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
witam potrzebuje takiego trojnika mieli byscie jakies namiary na niego bo obszukalem co sie da i nic nie ma, chyba ze kolega sprzedaje bo jak nie ma czasu wymienic to u mnie sie przyda:) heh PozdraVWam
[b]6stka w Rzedzie da rade wszedzie...[/b]
A ten nie może być? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6165738158" onclick="window.open(this.href);return false;
Hehe już wymieniłemprostovw pisze:witam potrzebuje takiego trojnika mieli byscie jakies namiary na niego bo obszukalem co sie da i nic nie ma, chyba ze kolega sprzedaje bo jak nie ma czasu wymienic to u mnie sie przyda:) heh PozdraVWam
Kupował ten co kolega wyżej wrzucił
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
przyjacielu gdzie taki mozna kupic? jak cos bys mial daj znac zeby gdzies to ogarnac
[b]6stka w Rzedzie da rade wszedzie...[/b]