mk4 gaśnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
mk4 gaśnie
Jadąc przy wyrzucaniu na luz, auto gaśnie nie dzieje się to zawsze , zauważyłem ze obroty czasem lekko falują, zauważyłem że przy włączonej klimatyzacji samochód częściej gaśnie,silnik to 1,4 16V.Czasem przy odpalaniu muszę dodać gazu.Auto nie posiada instalacji lpg, czasem na małych obrotach na biegu jadąc ,szarpie go. Proszę o pomoc.
mk4 gaśnie
temat wałkowany milion razy! wyczyść przepustnice, jak nie pomoże bedziemy myśleć dalej. Możesz użyć wyszukiwarki aby poczytać na ten temat
mk4 gaśnie
Hej.. mam silnik 1.6 i mialem ten sam problem.. w miescie na skrzyzowaniu wlaczajac na luz momentalnie gasl.. wymienilem sonde landbada? inaczej czujnik pol. walu i jak reka odjol.. teraz smiga jak szalony hehe:)
mk4 gaśnie
oooo o wlasnie kolega ma racje:P sarkozi ale mam dzis male % w organizmie hehe nie mniej jednak patrzac na to wszystko z wysokiego pkt widzenia biorac wszystkie aspekty za i przeciw jestem sklonny stwierdzic ze twoja wypowiedz jaka by to nie byla jest zgodna z moimi myslami:) hehe