MK3 GTI 2.0 agg nie odpala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pewien problem z moim goferem. Mam iskre, paliwo jest podawane przy rozruchu (przy zdjetych swiecach widac) błedy wykasowane, nie wyskakuja zadne inne, a nie odpala:( nie mam żadnych pomysłów a i zapomnialem ododac ze swiece i przewody też zostały wymienione... PROSZĘ POMOCY!!!!!
Re: MK3 GTI 2.0 agg nie odpala
A przewody podłączone we właściwej kolejności?qrolus pisze: swiece i przewody też zostały wymienione..
- mk2manhattan
- Ma gadane
rozrzad sie nie przestawił? bo jezeli paliwo jest iskra jest kable ok to zostaje tylko rozrząd
rozrząd sprawdziłem nie przestawiony zapłon tak samo jest ok , sam już nie wiem ostatnio sie wacham czy na żyletki go nie oddam:((((
- mk2manhattan
- Ma gadane
a jak układ wudechowy nie rozsypał sie kat i nie zatkał wszystkiego bo to tez moze byc powod albo ktos ci psikusa z pianką zrobił wez odkrec wydech przed katem i probuj!!
kata nie ma podłączyłem pod kompa i okazalo sie ze jest w cholere błędów pousuwałem ale nagminnie mi sie jeden powtarza o numerze G40 czujnik położenia wałka rozrządu ???? po usunieciu błędów było git i smigał jak szalony a zaraz znowu to samo (
- mk2manhattan
- Ma gadane
jak jest uszkodzony to bez niego auto nie odpali..qrolus pisze:G40 czujnik położenia wałka rozrządu
jak wymienisz to od razu zaskoczy