silnik 1.8 posiada czujnik polozenia walu ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam.
mam takie pytanie czy silnik 1.8 bezyna z golfa 3 posiada czujnik polozenia walu ????
mam takie pytanie czy silnik 1.8 bezyna z golfa 3 posiada czujnik polozenia walu ????
- Paweł Marek
- V.I.P.
silnik 1.8 posiada czujnik polozenia walu ???
Prawie napewno nie, poproś kolegę Qto o schemat.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
dla pewności przydałby się kod literowy silnika...europejczyki sprawdziłem i nie mająPaweł Marek pisze:Prawie napewno nie
1,8 w MK3 nie ma na pewno, posiadają one jedynie czujnik Halla w aparacie zapłonowym
- Paweł Marek
- V.I.P.
autor tematu podał w profilu typ silnika ADD. To meksykaśka wersja na DIGI stad moja watpliwość a schematu nie znalazłem, wczesniejsza uwaga wynikła z tego że zdaje sie kolega Qto posyłał komuś niedawno na meila schemat do ADD.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
faktycznie, przeoczyłem Sprawdziłem teraz - ADD nie ma czujnika położenia wałuPaweł Marek pisze:autor tematu podał w profilu typ silnika ADD
posyłałem, także jakby ktoś potrzebował to pisaćPaweł Marek pisze:zdaje sie kolega Qto posyłał komuś niedawno na meila schemat do ADD.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich Golfomaniaków!!! Qto potzrebuje taki schemacik czy da rade wyslać moze być na maila Marcin12041982@wp.pl Dzieki!!!
- borsukmexico
- Mały gagatek
Koledzy i mi by się przydał schemat silnika ADD. Jeśli kolega Qto byłby tak miły to borsukspeed@o2.pl. z góry wielkie dzięki
Mój mexico:P http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=452051" onclick="window.open(this.href);return false;