Golf III 1.8 ABS Muł
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf III 1.8 ABS Muł
lelekvw, dobrze by bylo podpiac pod kompa co tam pokazuje? Sproboj rozlaczyc nic to nir kosztuje. A co do kabli to NGK bym bral oraz kopulke z palec. Zaplon sprawdziles?
Golf III 1.8 ABS Muł
Mka 3, zapłon sprawdzony jest w 100procentach wszytko ok. błędy skasowane wyskoczył błąd sady. był urwany czarny kabelek od wtyczki sady(masa) a może przewody bery, kopułka palec i świece beru? co o tym myślicie bo taki zestawik mam za 270
Golf III 1.8 ABS Muł
mk3, dziś udało mi sie odkręcić katalizator, z tego co widac w nim to musi byc zapchany bo przy żarówce 100watowej nie widać żadnego przescitu,oraz okazało sie ze jest peknieta rura co wychodzi od silnika, teraz czym zastąpić katalizator aby nie było zbyt głośnej i metalicznej pracy silnika????oraz bez rzadnego spawania.http://allegro.pl/vw-golf-iii-passat-ve ... 51195.html" onclick="window.open(this.href);return false; co myslicie o tym zestawie?
A tu fotki starego Katalizatora:) kilka złotych sie weźmie za niego:)
Czy lepiej dołożyć 100zl i miec cos takiego http://allegro.pl/katalizator-vw-passat ... 22890.html" onclick="window.open(this.href);return false; bo za stary powiedzieli mi 160
A tu fotki starego Katalizatora:) kilka złotych sie weźmie za niego:)
Czy lepiej dołożyć 100zl i miec cos takiego http://allegro.pl/katalizator-vw-passat ... 22890.html" onclick="window.open(this.href);return false; bo za stary powiedzieli mi 160
Golf III 1.8 ABS Muł
lelekvw, Ten 1 zestaw kupowalem łacznie z tłumnikami caly kompletny za ok 330zl i nie jest zle troche glosniej pracuje w okolicy katalizatora ale liczysz sie ze to nie katalizator, a ten drugi to sam katalizator wiec musisz sam zdecydowac czy dac 300zl za katalizator , czy kompletny wydech. jaki jest stan tego co masz zalozony?
Re: Golf III 1.8 ABS Muł
albo niech kupi cos co wyglada jak katalizator a w srodku rura.mka 3 pisze:lelekvw, jak masz nowe to bierz katailzator nie bedzie problemu na przegladzie
chyba ze bardzo sie diagnosta przyczepi i podlaczy mu analizator spalin ale to nie emituje tyle syfu co diesel wiec przejdzie.
sprzedam : wyczyszczony nastawnik HDK 216 do afn/asv 1z/ahu . stan jak nowy. posiadam wszystkie inne czesci do golf IV sdi ,tdi VP i PD
Golf III 1.8 ABS Muł
mk3, kupiłem katalizator i teraz powróciła ta moc co powinna, ale mam problem bo strasznie buczy, moze to byc ze jest koncowy tłumik od tdi?
Golf III 1.8 ABS Muł
lelekvw, na to wychodzi ze miałes zatkany katalizator. Co do buczenia hmm ciezka sprawa w ktorym miejscu buczy. wjedz na kanal posprawdzaj wszystko i z ktorego miejsca dochodzi odglos.
Golf III 1.8 ABS Muł
mka 3, buczenie dochodzi z ostatniego tłumika, nie jest to brzydkie buczenie bo chodzi jak sportowy, ale ja wole cisze:)
Golf III 1.8 ABS Muł
mka3 sprawdzałem dzis wszystko i nigdzie nic nie ucieka, sprzedaje ten tłumik i montuje oryginalny od benzyny, fajnie teraz chodzi jak sportowy, ale znowu nie tak strasznie głosny jak niektóre sportowe, ale ja wole jak jest cisza i nic nie słychac:)
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Golf III 1.8 ABS Muł
pisza ci ludzie sprawdz zaplon a ty szukasz 50 innych rzeczy
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;