ABS dławi się ,szarpie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ABS dławi się ,szarpie
Moja golfina stała około 1,5 tygodnia nie odpalana,ponieważ kupiłem szarika.Wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów no i jak go odpaliłem i chciałem się przejechać zaczął się dławić,przy dodawaniu gazu szarpał.Dziwnie "popiardywał", na wolnych jak chciałem przygazować to najpierw,to najpierw się dławił a potem normalnie na wysokie obroty wszedł.Co może być przyczyną,wilgoć?
Mk3 Variant był.
Jest Sharan.
Jest Sharan.
ABS dławi się ,szarpie
wilgoć i trefne paliwo
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
ABS dławi się ,szarpie
A problem przechodzi jak się rozgrzeje, czy jest tak zawsze co odpalisz silnik?
ABS dławi się ,szarpie
Witam,
Od dwóch dni mam to samo. Na zimnym silniku po odpaleniu dławi się i gaśnie po przegazowaniu i przytrzymaniu na obrotach z 30 sek. wszystko wraca do normy. Na ciepłym w ogóle jest wszystko ok. Jakieś pomysły? Kable są ok, świece też, kopułka oraz palec czyszczone jakieś 3 miesiące temu?
Od dwóch dni mam to samo. Na zimnym silniku po odpaleniu dławi się i gaśnie po przegazowaniu i przytrzymaniu na obrotach z 30 sek. wszystko wraca do normy. Na ciepłym w ogóle jest wszystko ok. Jakieś pomysły? Kable są ok, świece też, kopułka oraz palec czyszczone jakieś 3 miesiące temu?