czujnik rezerwy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
czujnik rezerwy
Panowie gdzie w mk2 znajduje sie czujnik rezerwy? objaw mam taki ze jak dojdzie do wskazowka do miejsca gdzie zaczyna sie pole z rezerwą, to prawie nie mam benzyny...
czujnik rezerwy
Tak jak mówi marcin7x5 razem z pompką paliwa w zbiorku wyciągasz pływak i według położenia pływaka zwierają się odpowiednie styki i pokazuje ilość paliwa, działa podobnie jak regulacja jasności podświetlenia, zresztą jak wyciągniesz pompkę to sam zobaczysz.
Re: czujnik rezerwy
Panowie to jak mk2 ma czujnik rezerwy??? U mnie nie zapala się kontrolka bo podobno jej nie ma. O co chodzi?
czujnik rezerwy
Nie ma czujnika, ani kontrolki rezerwy, jest wskaźnik poziomu paliwa i czerwony obszar na nim to jest poprostu rezerwa.
Moje byłe mk2 :( viewtopic.php?f=87&t=451262" onclick="window.open(this.href);return false; - sprzedane
-
- Nowicjusz
czujnik rezerwy
rozumiem, dzieki Panowie, zajrze tam w przyszlym miesiącu i wymienie co potrzeba, albo sprawdze bo moze cos nie tak jest... leje za 80zl i mam prawie pół baku...