KR na hamowni tylko 97 KM co jest nie tak?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
nie ma na tej pompce żadnych napisów wiec nie wiem nic o niej
Do kr potrzebujesz pompy o numerze 191906091H. Ale to jest sam wkład do tego:
http://allegro.pl/pompa-paliwa-paliwowa ... 23401.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlepiej jakbyś zmierzył ciśnienie pompy posiadanej.
http://allegro.pl/pompa-paliwa-paliwowa ... 23401.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlepiej jakbyś zmierzył ciśnienie pompy posiadanej.
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
Manometrem?Krzychu MK2KR21 pisze:no a w jaki sposób zmierzyć to ciśnienie pompy???
Allegro, szrotyKrzychu MK2KR21 pisze:a skąd dorwać taką pompę całą z puszką...?
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
no poszukiwania trwają... narazie nic 7 szrotów i same małe pompki od zwykłych 1.8... SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
oprócz pompy to mam taki problem od roku że przy ciepłym silniku odpalanie sprawia problem tego typu że zacina tak jakby aku było rozładowane... co to jest? zaznaczam że próbowałem jakichkolwiek regulacji zapłonu i nic nie pomaga... może ktoś wie co może powodować takie zjawisko przycinania?
- Krzychu MK2KR21
- Nowicjusz
zdjąłem pokrywę zaworów i teraz jest tak: na górnym kole w głowicy jest okej i na wałkach też sie zgadza ząbek w ząbek znak w znak, ale w tym momencie przy skrzyni się trochę różni i jak zmienię o ząb na pasku w jedną czy w drugą stronę na kole u góry to przy skrzyni nie ustawia mi się na znaku... czy oznacza to że na kole pasowym na dole jest coś przestawione??? prosze o jakiś opis jak to powinno wszystko współgrać??
Dam ci dobrą radę:
http://www.jetronik.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj uleczą twojego golfa - nie są tani, ale zdiagnozują i uleczą na 100%. Jako jedni z nielicznych mają układy wtrysku mechanicznego w małym palcu (mają pełen osprzęt do ich badania). Na miejscu też jest porządna hamownia. W pobliżu jest też zakład naprawy pomp paliwa. Jak dla mnie są warci każdej sumy za diagnozę i ustawianie wtrysku. To chyba najlepsze rozwiązanie zamiast latać po szrotach i po omacku kombinować z pompami, rozrządami i zapłonami.
Tutaj uleczą twojego golfa - nie są tani, ale zdiagnozują i uleczą na 100%. Jako jedni z nielicznych mają układy wtrysku mechanicznego w małym palcu (mają pełen osprzęt do ich badania). Na miejscu też jest porządna hamownia. W pobliżu jest też zakład naprawy pomp paliwa. Jak dla mnie są warci każdej sumy za diagnozę i ustawianie wtrysku. To chyba najlepsze rozwiązanie zamiast latać po szrotach i po omacku kombinować z pompami, rozrządami i zapłonami.