Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
lukasfenix pisze:Jeśli to chodzi swobodnie, a zassanie powietrza nie powoduje takich samych ruchów, to membrana stwardniała na amen.
Dwa wyjścia:
1. Na główce tego siłownika jest plastikowa nakrętka z otworem na imbus, dociskająca membranę. Poluzuj ją znacznie, pamiętając ile obrotów nią wykonałeś. Zassij powietrze z wężyka.
2. Jeśli dalej nic-> pull down do wymiany/regeneracji( ja swój zregenerowałem domowym sposobem, ale wiadomo, że nie będzie to full profi jak nówka)
Czytaj ze zrozumieniem, na prawde już prościej nie umiem...lukasfenix pisze: Dwa wyjścia:
1. Na główce tego siłownika jest plastikowa nakrętka z otworem na imbus, dociskająca membranę. Poluzuj ją znacznie, pamiętając ile obrotów nią wykonałeś. Zassij powietrze z wężyka.
2. Jeśli dalej nic-> pull down do wymiany/regeneracji( ja swój zregenerowałem domowym sposobem, ale wiadomo, że nie będzie to full profi jak nówka)
Tym będziemy się ewentualnie martwić później. Na razie zaznaczyłem na schemacie, gdzie to idzie. Zdjęcia tego dokładnego nie znalazłem.lukaszbe18 pisze:a jeżeli to będzie działało to znaczy że ssanie jest a co jest spowodowane że go nie ma ?
lukaszbe18 pisze:a więc ?
lukasfenix pisze:Dwa wyjścia:
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 11 gości