RADIO KASETOWE DO MK3

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
lgruszkos
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

RADIO KASETOWE DO MK3

Post autor: lgruszkos » pn sty 22, 2007 20:04

Poszukuje radia kasetowego ale takiego aby mozna było włożyć kasete z kabelkiem i podłączyć mp3 przenośny. Może możecie coś polecić, dobrze by było z orginalnego VW-eja tylko nie wiem czy ono odtwarza kasete taka, bo miałem wczesniej panasonica i nic nie odtwarzało tylko wypluwało kasete:( Prosze o pomoc. Chce kasetowe, bo juz trzecie radio na płytki mi ukradli i juz mam dosc wstawiania szyb a panele zaczne kolekcjonować :)

ditomek
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: ditomek » wt sty 23, 2007 16:53

lgruszkos, a co bys powiedział na oryginalne radio kasetowe z MK3, po przeróbkach (czyli wymieniona końcówka na mocniejszą (po 20 w na kanał), wyjśćie na wzmacniacz mocy z regulacją poziomu w radyjku i wejsciem aux?

zapomniałem dodać ze jestem prawnym właścicielem radia, posiadam pełną dokumentację oraz kod. Radio znajduje sie w codziennej eksploatacji.

Awatar użytkownika
lgruszkos
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: lgruszkos » wt sty 23, 2007 17:34

Kolego a mozesz podeslac zdjecia tego radia i jaka cena by Cie interesowala. Nie chce wydawac duzo na radio, bo co chwile mi kradna :( Podaj numer to zadzwonie wieczorem, tylko stacjonarny jak mozna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”