z głośników myślałem o:
- Lanzar
- SinusLive sl160
- Helix blue 62 mkII
- Hertz ESK 165
- PowerBass S-6C
i co o tym myślicie????
a z radiem waham sie między Pioneerem DEH2800 a Clarionem BD169R a Alpine CDE-9841R
jeśli możecie to niech kilka osób sie wypowie, wtedy bedzie bardzie prawdopodobne statystycznie ze to prawda
jeśli możecie to + i - każdego z niech i radia
Oceńcie i posegregujcie :P:P
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
a jeśli możesz to jakąś krótką opinie na każdy zestaw [np.dlaczego nie albo jaki plus]
różne zdania są a ja nie wiem co mam zamówić [troche chu....wo bo u mnie nic nie ma i nie moge nic posłuchać, dlategoo zdaje się na opinie bardziej wtajemniczonych]
gdzieś czytałem że Helixy te z nowszymi zwrotnicami i twiterami są jush troche lepsze od tych starszych, gdzie indziej słyszałem [dość często] że Hertze są jedne z lepszych w tej cenie, a jescze gdzie indziej że PB nie są za rewelacyjne
a o tych SinusLive i Lanzarach co mozecie powiedziec?? a i o zestawie PYLE ???
pomóżcie plisss :D:D
różne zdania są a ja nie wiem co mam zamówić [troche chu....wo bo u mnie nic nie ma i nie moge nic posłuchać, dlategoo zdaje się na opinie bardziej wtajemniczonych]
gdzieś czytałem że Helixy te z nowszymi zwrotnicami i twiterami są jush troche lepsze od tych starszych, gdzie indziej słyszałem [dość często] że Hertze są jedne z lepszych w tej cenie, a jescze gdzie indziej że PB nie są za rewelacyjne
a o tych SinusLive i Lanzarach co mozecie powiedziec?? a i o zestawie PYLE ???
pomóżcie plisss :D:D
elpaso, a moze kup radyjko Pionieer deh 4800 troche drozsze a o wiele lepsze ma wiecej filtrow itp! A ten zestaw co ci pisalem wczesniej jest najbardziej wyprobowany przez 4umowiczow:) Kazdy ma pozytywne doswiadczenia:) Ja kupuje wlasnie taki zestawik i jestem na niego bardzo dobrze nastawiony kupuje pionieera 4800 i PB plus panele na 16,5mm najlpeiej kup te pb na powe to za panele zaplacisz tylko 100zl maja taka promocje:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
no faktycznie sie nic nie dowiedziałeś, hahaelpaso pisze:chyba napisałem czegoo oczekuje a od Ciebie sie akurat tego nie dowiedziałem !!!
tak, mysle że każdy mówi coś innnego i chciałbym poczytać coś wiecej zanim zamówie coś w ciemno, a tak wogóle to dorzuciłem dwa nowe zestawy !!!
jak nie rozumiesz to nie musisz się wypowiedać ===>> dzieki wielkie
napisałem ci, że w zależności od tego jakimi dysponujesz środkami możesz brać PB, Helix/Hertz, ewentualnie coś jeszcze tańszego, a radio chciałeś Clariona, więc o co chodzi ?
Lanzara i sinusa nie pisałem w zestawieniu, bo nawet nie ma co pisać
nawet tu to napisałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=15