Witam
potrzebuje pomocy odnośnie montażu głosników z tyłu w golfie 4
jeśli chodzi o podłączenie to wszystko wiem tylko mam sam problem z montażem jak zamocowac głośniki woofery i tweetery
jeśli chodzi o woofery to gdzieś na forum pisało ze na nity ale jakoś mnie to nie przekonuje
a tweetery nie mam zielonego pojecia wiem ze w panel klamki próbowałem klejem na gorąco ale nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu
prosze was o szybka pomoc
montaż głośników tył
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: Odp: montaż głośników tył
Woofery nie na zadne nity tylko musisz kupic dystanse. Jesli chodzi o tweetery to chyba sa tam trzy plastikowe bolce w ktore wklada sie glosnik i przytapia bolce.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
-
- Nowicjusz
montaż głośników tył
woofer mam oryginalny philipsa tak wiec jest głośnik jest z dystansem na stałe
tweeter próbowałem go włożyc ale trzeci bolec nie wystaje na tyle zeby go przytopic
a wogóle jak to przytopic lutownica
tweeter próbowałem go włożyc ale trzeci bolec nie wystaje na tyle zeby go przytopic
a wogóle jak to przytopic lutownica
-
- Nowicjusz
montaż głośników tył
Panowie pomóżcie bo już nie mam pomysłu z tym tweeterem w żaden sposób trzeci bolec nie wystaje
i jak to przytopic jakąś lutownica gazowa
prosze o szybka odp
i jak to przytopic jakąś lutownica gazowa
prosze o szybka odp
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
montaż głośników tył
zmatowić papierem ściernym, odtłuścić i będzie trzymaćmateodzielny pisze:próbowałem klejem na gorąco ale nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu
Używaj znaków interpunkcyjnych...i znaków zapytania jeśli o coś pytasz