Zestaw głośnomówiący

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Tomos15
Użytkownik
Użytkownik

Zestaw głośnomówiący

Post autor: Tomos15 » sob paź 19, 2013 23:59

Witam, orientujecie się jak podłączyć do smartfona taki zestaw głośnomówiący? Dodam że jest to wynalazek niemiecki
ObrazekObrazekObrazek

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6275086" onclick="window.open(this.href);return false; <---- Mój Borat

szczyku

Re: Odp: Zestaw głośnomówiący

Post autor: szczyku » ndz paź 20, 2013 14:17

Po zdjeciach widac ze nie jest to zestaw fabryczny, moim zdaniem podlaczanie tego do smartfona nie ma sensu, a prawdopodobnie nawet sie nie da. Lepiej zainwestowac w jakis zestaw bluetooth. A ze zdjec moge wydedykowac ze minijack jest od mikrofonu/glosnika, a srebrna wtyczka z gwintem od anteny, ktora masz przyklejona do szyby (okragla platikowa z kabelkiem).

Awatar użytkownika
Jarek_NS
Forum Master
Forum Master

Zestaw głośnomówiący

Post autor: Jarek_NS » pn paź 21, 2013 11:48

szczyku pisze: A ze zdjec moge wydedykowac ze minijack jest od mikrofonu/glosnika, a srebrna wtyczka z gwintem od anteny, ktora masz przyklejona do szyby (okragla platikowa z kabelkiem).
Dokładnie to są najprawdopodobniej pozostałości po zestawie głośnomówiącym. Pewnie Niemiec lub turek w komisie wymontowali centralkę bo ta jest najwięcej warta i to co było ciężej wyjąć zostawili.

Jak potrzebujesz zestaw głośnomówiący to polecam parrota. Ja mam dość stary model CK3100 ale fajnie się sprawuje, używki można trafić za małe pieniądze, wersje bez polskiego języka są tańsze, a bez problemu można je zaktualizować i wgrać PL Menu. Możesz też wykorzystać zamontowany mikrofon.

Moje MK4 AXR+ Pakiet V6 MFD+FULL FIS EVOLO STP viewtopic.php?f=89&t=483752
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomos15
Użytkownik
Użytkownik

Zestaw głośnomówiący

Post autor: Tomos15 » pn paź 21, 2013 12:44

Dzięki za odpowiedzi. Nie jest mi jakoś szczególnie potrzebny więc to zostawiam tak jak jest

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6275086" onclick="window.open(this.href);return false; <---- Mój Borat

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”