Signat, proźba o informacje.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam, od niedawna stałem się szczęśliwym (lub tez nie) posiadaczem wzmacniacza marki Signat ROC3 MK II.
Nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą to też zwracam się z proźbą o podanie jakichkolwiek informacji na temat owego ustrojstwa. Wiem że jest 4 kanałowy i że jest sprawny. Zeby nie być gołosłownym zapodam jakieś foto:
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą to też zwracam się z proźbą o podanie jakichkolwiek informacji na temat owego ustrojstwa. Wiem że jest 4 kanałowy i że jest sprawny. Zeby nie być gołosłownym zapodam jakieś foto:
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
"...kiedy przyjdzie po mnie ten zegarmistrz
światła purpurowy
stanę dumnie jak na apel zmarłych,
zwarty i gotowy... "
Parszywek ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477972" onclick="window.open(this.href);return false;
Było: Polo 86c2f steilheck 93r.
Jest: Golf mk3 GL 94r, Polo 86c steilheck 84r. i Komar 2350 75r.
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tu masz ciut starszy model.Pewnie niewiele się zmieniło poza obudową:
http://amp-performance.de/651-Signat-Roc-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co chcesz wiedzieć o nim?
http://amp-performance.de/651-Signat-Roc-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co chcesz wiedzieć o nim?
Natural Sound
Jaką ma moc, ile jest warty, Trzymać go czy sprzedac?
"...kiedy przyjdzie po mnie ten zegarmistrz
światła purpurowy
stanę dumnie jak na apel zmarłych,
zwarty i gotowy... "
Parszywek ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477972" onclick="window.open(this.href);return false;
Było: Polo 86c2f steilheck 93r.
Jest: Golf mk3 GL 94r, Polo 86c steilheck 84r. i Komar 2350 75r.
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Moc masz podaną w linku.
Warty tyle ile ktoś zdecyduje się zapłacić,myślę że ok 200zł.
Na ostatnie pytanie odpowiedz sobie sam.
Warty tyle ile ktoś zdecyduje się zapłacić,myślę że ok 200zł.
Na ostatnie pytanie odpowiedz sobie sam.
Natural Sound
dobre wzmaki. tez mam signata.
BArdzo szybki jest jesi chodzi o parametry. Moc nie jest istotna bo w zasadzie trodno jes tokreslic ten parametr we wzmacniaczach. Moc jest nieskonczenie wduza jak sobie zerkniesz na wykresik tylko ze rosna w tempie logarytmicznym znieksztalcenia wiec okresla sie moc do pewnego poziomu znieksztalceń. JEst wystarczajaco mocny by zasilac audio samochodowe. Ja sie podobnym wzmakiem bawielem swego czasu w domu. Naprawde super eleganco grał. Czas narastania i czas wygasniecia sygnalu ma niespotykanie szybki w swojej klasie.
BArdzo szybki jest jesi chodzi o parametry. Moc nie jest istotna bo w zasadzie trodno jes tokreslic ten parametr we wzmacniaczach. Moc jest nieskonczenie wduza jak sobie zerkniesz na wykresik tylko ze rosna w tempie logarytmicznym znieksztalcenia wiec okresla sie moc do pewnego poziomu znieksztalceń. JEst wystarczajaco mocny by zasilac audio samochodowe. Ja sie podobnym wzmakiem bawielem swego czasu w domu. Naprawde super eleganco grał. Czas narastania i czas wygasniecia sygnalu ma niespotykanie szybki w swojej klasie.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wesoł a jak było z poziomem szumu?Z tego co wiem mocno narasta po włączeniu a wygasa dopiero po wyłączeniu
Natural Sound
w sumie szum mi nigdy nie przeszkadzal( oczewiscie do pewnego poziomu jak jest) bardziej pokladam na brzmienie. Porownywalem kiedys signata z innym sprzetem i jak signat potrafil szybko zaczac tak tez skonczyc bass a ten drugi wzmak juz niestety zlewal sie bass wczesniejszy z następnym- tak jakby łączył sie i nie bylo przerwy. Jednemu moze sie to nawet podobac bo jakby wiecej basu było ale jesli chodzi o precyzje to wole signata. Bij zabija ale nie pamietam tej drugiej firmy wzmaka ale tez nie byl to jakis szajs.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to