Co lepiej wybrac?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Fredi88
Storm Beige
Storm Beige
Kontakt:

Co lepiej wybrac?

Post autor: Fredi88 » pt cze 16, 2006 14:41

Witam! Zaczne od tego ze jestem totalnie zielony jezeli chodzi o car audio wiec trzeba mi tlumaczyc jak dzieciakowi. Mam golfa mk2 i szukam jakiegos taniego sprzetu do niego. Przegladalem sobie allegro i tak w sumie to do 100 zl moge kupic glosniki do siebie. Zaznaczam odrazu ze nie wchodzi w gra zadna przerobka wnetrza. Z przodu chce zamontowac 13cm glosniki w drzwi. a z tylu.... no wlasnie co z tylu :D Co jest lepsze? Czy lepiej kupic filtr za 33zl i do tego jakis 18-20cm glosnik basowy w bagaznik czy w tym przedziale cenowym (mam tylko 100zl na glosniki!) lepiej kupic troszke lepsze ale 4 glosniki. Czyli 2 w przednie drzwi i 2 4x6 w tylne parapeciki czy jak to sie tam zwie :D bo nie mam zamiaru w polce dziur wycinac! Pytanko proste. Lepiej 4 "zwykle" glosniki zamontowac, czy 2 + tani sub. ???

Awatar użytkownika
Łuki
Forum Master
Forum Master

Post autor: Łuki » pt cze 16, 2006 15:44

a czym zasilisz ten "sub" ?
jeśli radiem to... chyba lepiej już te 4 głośniki
aha - i nie spodziewaj sie szału i basu od jednego i drugiego zestawu :)

Awatar użytkownika
Fredi88
Storm Beige
Storm Beige
Kontakt:

Post autor: Fredi88 » pt cze 16, 2006 18:51

nom na wzmacniacz narazie kasy nie mam. Wiec raczej zainwestuje w te 4 zwykle glosniczki ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”