wycena radia VW ALPHA
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
wycena radia VW ALPHA
Witam serdecznie, znalazła się pewna osoba sprzedająca a ja kupująca. Nie wiemy ile jest warte ori działające radio z Passat-a b2 model bodajże alfa. Proszę o jakąś podpowiedź o jakiej kwocie można rozmawiać.
Ciekawe czy podłączy do niego 4 głośniki i jaką to ma moc? np 4x40
Ciekawe czy podłączy do niego 4 głośniki i jaką to ma moc? np 4x40
wycena radia VW ALPHA
Alpha ma wzmacniacz dwu kanałowy.
Cena tonpodejscie względne dużo zależy od stanu. Ale ja bym nie dał wiecej jak 80pln
Cena tonpodejscie względne dużo zależy od stanu. Ale ja bym nie dał wiecej jak 80pln
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: wycena radia VW ALPHA
80 zł to stanowczo za dużo, ja Bete z kompletem ori głośników w super stanie sprzedałem za 70 PLN. Dał bym za samo radio na 3/4 czystej, nic więcej/
wycena radia VW ALPHA
Za flaszkę można brać. 80zł to jest o dużo za dużo.
Za 80-100zł kupisz odblokowaną Gammę V/Beta V
Ja zamierzam w drugim aucie na Gamma Vu zrobić ubogi system przedni, bo szkoda mi leżących gratów na półce ( sprzedać też żal ).
Za 80-100zł kupisz odblokowaną Gammę V/Beta V
Ja zamierzam w drugim aucie na Gamma Vu zrobić ubogi system przedni, bo szkoda mi leżących gratów na półce ( sprzedać też żal ).
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
wycena radia VW ALPHA
Jak to jest ori alpha z B2 to na dzień dzisiejszy jest to już pewnego rodzaju klasyk i porównywanie do radia które zostało wypuszczone 15 lat później to jest jakiś żart.
-
- Forum Master
- Kontakt:
wycena radia VW ALPHA
Klasyk, rarytas, kultowe, to również pojęcie względne... Dla jednego klasyk, a dla drugiego stary złom.
wycena radia VW ALPHA
Ja kupiłem ostatnio na licytacji sprawną Alfę w stanie bdb za 5,5 plus wysyłka...
Co prawda sprzedawana była jako niesprawdzana
Do drugiego auta kupiłem Gammę z mk2, sprawną, bez kodu również za 5,5. Stan prawie ideał. Kod kosztował mnie 20 zł.
Nie tak dawno widziałem na alledrogo Gammę z mk2, nówka sztuka za 99 zł zdaje się.
Co prawda sprzedawana była jako niesprawdzana
Do drugiego auta kupiłem Gammę z mk2, sprawną, bez kodu również za 5,5. Stan prawie ideał. Kod kosztował mnie 20 zł.
Nie tak dawno widziałem na alledrogo Gammę z mk2, nówka sztuka za 99 zł zdaje się.