KENWOOD KDC-6051U czy Sony DSX-S300BTX??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
witam, posiadam seata ibize, kabel do wzmaka 16mm2 do głośników 2,5mm2, głośniki w drzwiach 16cm alpine, tweeter'y na podszybiu hertz  z tyły 16cm alpine, w bagażniku sub powerbass m12 + carpower HPB-1502. które z tych radyjek zagra lepiej?

Jadę powoli... Ale przed Tobą :D
wg mnie lepiej zagra Sony DSX-S300BTX ma lepsze parametry miałem styczność z tym sony i gra naprawdę bardzo dobrze akurat tego kenwooda nie słyszałem ale sporo innych produktów tej firmy słyszałem i nie ma rewelacji ja polecam sony

Mój Mk4  =====>    http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504
						Re: KENWOOD KDC-6051U czy Sony DSX-S300BTX??
dzięki wielkie ze opinie... może ktoś jeszcze się wypowie na temat kenwood'a?

Czytałeś coś przed napisaniem tematu ? Np.  http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=19&t=465480" onclick="window.open(this.href);return false;

czytałem.... radia które podałem do porównania mają dsp i podobne parametry, chciałbym się dowiedzieć które z nich jest lepsze, będzie mnie satysfakcjonowała konkretna odpowiedź najlepiej osoby która miała styczność z jednym i drugim radiem

Jak myślisz , czy opisywany tam clarion 702 i JVC 921 i JVC 90 nie posiadają DSP i podobnych parametrów?  Wiesz że parametry nie grają? 
Co dla Ciebie znaczy "lepiej gra" ? Wiesz że na tym co posiadasz w aucie nie odróżnisz radia za 300 od tych ww. w ślepym teście?

Co dla Ciebie znaczy "lepiej gra" ? Wiesz że na tym co posiadasz w aucie nie odróżnisz radia za 300 od tych ww. w ślepym teście?
lepiej kenwood. a najlepiej alpine lub pioneer .bo sony i kenwood nie robia za fajnych radyjek   

I tu się mylisz bo praktycznie każde radio czy sony czy kenwood ma bardzo dużo opcji ustawienia dźwięku więc opinie typu nie robią za fajnych radyjek są dziwne. Może z wyglądu ci się nie podobają ?

- kris11998877
- Użytkownik 
b3lato pisze:bo sony i kenwood nie robia za fajnych radyjek

Sony robi idealne radia jak ktoś lubi posłuchać T. Niecika, ja tego bublu już nigdy nie kupię
  Sony robi idealne radia jak ktoś lubi posłuchać T. Niecika, ja tego bublu już nigdy nie kupię   Słyszałem już parę kenwoodów i każdym byłem naprawdę mile zaskoczony jeśli chodzi o jakość dźwięku.
 Słyszałem już parę kenwoodów i każdym byłem naprawdę mile zaskoczony jeśli chodzi o jakość dźwięku.http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=424496" onclick="window.open(this.href);return false;  Nawijam o cudach i ciekawostkach, mam wodę w kolanach i cukier w kostkach ;]
kupiony kenwood bt61u i jestem bardzo zadowolony. zamykam