witam.Posiadam golfa 4 Kombi.Jest w nim radio fabryczne ale zmieniam na alpine 7876rb i mam kilka pytan.
1.Co sadzicie o tej alpince?dobra?i ile jest warta?
2.czy kupic wzmacniacz SIGNAT ROC3 o mocy 4x80 WATT do tego radia?cena 120 warto??
3.czy trzeba zmieniac przednie glosniki gdybym kupil wzmacniacz?(trzeba zdjac caly bok przy zmianie??)
Bardzo dziekuje za odpowiedzi mam jeszcze kilka pytan ale te narazie mnie palą więc prosze o odpowiedzi co zrobilibyscie na moim miejscu.
Kilka prostych pytan
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kilka prostych pytan
Ostatnio zmieniony ndz paź 30, 2011 23:11 przez ares25, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Kilka prostych pytan
Masz radio na podmiankę, to w czym problem żeby sprawdzić
1. Ile warta, to sprawdź na sieci
2. Jak Ci się nie chce zmieniać, to zostaw stare
3.Signat ma 50 Wat w 4 Ohm, za 120 warto jak sprawny
4.Na temat sensu wymiany głośników, podłączenia pod wzmacniacz i pozostawieniu ich na starym miejscu można poczytać na forum
5. Wszystko jest w instalacjach forumowiczów do obejrzenia
Miłej lektury i oczywiście mam nadzieję, że FAQ Nazara w podwieszonych przestudiowane...
1. Ile warta, to sprawdź na sieci
2. Jak Ci się nie chce zmieniać, to zostaw stare
3.Signat ma 50 Wat w 4 Ohm, za 120 warto jak sprawny
4.Na temat sensu wymiany głośników, podłączenia pod wzmacniacz i pozostawieniu ich na starym miejscu można poczytać na forum
5. Wszystko jest w instalacjach forumowiczów do obejrzenia
Miłej lektury i oczywiście mam nadzieję, że FAQ Nazara w podwieszonych przestudiowane...