Pomoc w wyborze suba
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Pomoc w wyborze suba
Witam, proszę o pomoc w wyborze suba, posiada radio Jvc, z przodu zestaw odseperowany helixa, sub soling cp123 wzmacniacz alpine V12 200RMSu przy 12V i 300RMSu przy 14.4 Poszukuje suba który zagra czystym głębokim basem, gdyż jakoś basu z mojego solinga jest przerażąjaca, myślałem nad intertechnikiem mds 08 czy to będzie dobry sub? Co wy polecacie? Słucham głównie trancu, hh
-
- Forum Master
- Kontakt:
Pomoc w wyborze suba
Jako uzupełnienie pasma IT będzie fajny w 20 l BR, ale trzęsienia ziemi wiadomo że nie zrobi (wszystko zależ, kto co lubi), lub IT MDS 10, również łatwy do zasilenia i taka Alpinka mu by wystarczyła...
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Pomoc w wyborze suba
Zależy od sumy, jaką chcesz przeznaczyć na ten, rozumie, że Alpinka zostaje ??
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Pomoc w wyborze suba
Spróbować można Rockford Fosgate P1S4-10 w skrzyni closed, myślę, że będzie bystry, zajmie mało miejsca, a zagrać zagra fajnie, tylko mam nadzieję, że CP ci się nie podoba, bo po prostu łomocze, a taki RF to zupełnie inne granie.
Pomoc w wyborze suba
Intertechnik MDS 10S z skrzynce BR zaspokoi Twoje oczekiwania Miękko, mocno, szybko i z klasą