MK2 VW GAMMA a antena elektryczna
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- rysiek07
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam!Panowie potrzebuje pomocy poniewaz chcialem podpiac antene elektryczna pod orginalne radio Gamma tylko nie wiem gdzie dokladnie podpiac.Jesli ktos podpinal lub posiada info gdzie dokladnie wpiac to bylbym wdzieczny.Pozdrawiam!
KUPIĘ:
Błotniki przód MK2 zdrowe/proste
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
- rysiek07
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
k0nr4d, no wlasnie pinow jest jest 6 z tego 2 sa od zasilania i 4 wolne (patrzac na tyl radia to 2 od lewej zajete i reszta wolne) czyli wg Ciebie to byl by piaty od lewej?
Na radiu jest zawsze naklejka z rozpiska ktore wejscie pod ktory glosnik (przod czy tyl lewy czy prawy) i powinna byc tez rozpiska pinow lecz tej naklejki na moim radiu zostaly resztki;/ Plan mam taki ze kupie bezpiecznikow na zapas i bede probowal po kolei kazdy pin lecz jesli by ktos dysponowal jakims pewnym info na ten temat to byl bym dzwieczny bardzo:)
Na radiu jest zawsze naklejka z rozpiska ktore wejscie pod ktory glosnik (przod czy tyl lewy czy prawy) i powinna byc tez rozpiska pinow lecz tej naklejki na moim radiu zostaly resztki;/ Plan mam taki ze kupie bezpiecznikow na zapas i bede probowal po kolei kazdy pin lecz jesli by ktos dysponowal jakims pewnym info na ten temat to byl bym dzwieczny bardzo:)
KUPIĘ:
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt: