Witam serdecznie!
Mam okazję kupna radioodtwarzacza PANASONIC CQ-C8405N. Powoli kompletuję Car Audio do samochodu i zależy mi na dość dobrych komponentach - wiem, że na przodzie zagrają głośniki Vibe Black Air 6. Co sądzicie o tym radiu? Jak wypada wg Was firma Panasonic w Car Audio? Jest to najwyższy model tej firmy, który z tego co widzę ma wiele ciekawych funkcji typu filtry LPF, HPF a z bajerów np. kolorowy wyświetlacz z animacjami.
Jakby ktoś nie wiedział o jakie radio konkretnie chodzi to odsyłam na stronę:
http://www.panasonic.com.pl/oferta.php?prod=3274
[center] [/center]
Mam okazję taniego kupna tego radia stąd moje pytanie
Mam nadzieję, że pomożecie! Pozdrawiam, Maciek
PANASONIC CQ-C8405N
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
nie potrzebujesz usb, sb, sterowania ipodem?
ile par rca ma?
Upewnij się że nie jest kradzione...
każdy normalny wzmacniacz również ma filtryblaszczu pisze:ma wiele ciekawych funkcji typu filtry LPF, HPF
ile par rca ma?
to raczej zbytekblaszczu pisze:kolorowy wyświetlacz z animacjami.
Co to konkretnie oznacza?blaszczu pisze:Mam okazję taniego kupna tego radia
Upewnij się że nie jest kradzione...
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
USB czy sterowanie iPodem jest mi zbędne - zależy mi na dobrej jakości dźwięku Radio nie jest kradzione - mogę je kupić od znajomego ze wszystkimi papierami za 300 zł. Generalnie szukam jakiegoś radia niezłej klasy do 500 zł - oczywiście używanego.
bogib184 bardzo dobry wybór! Szczególnie jeśli słuchasz muzyki elektronicznej. Myślałem o jakimś Soniaczu XM albo jakiejś starszej Alpinie np. V12. W tych Vibe`ach strasznie gwizdki dają podobno po uszach dlatego trzeba je załagodzić wzmacniaczem z łagodną górą a te wzmaki do takich należą
bogib184 bardzo dobry wybór! Szczególnie jeśli słuchasz muzyki elektronicznej. Myślałem o jakimś Soniaczu XM albo jakiejś starszej Alpinie np. V12. W tych Vibe`ach strasznie gwizdki dają podobno po uszach dlatego trzeba je załagodzić wzmacniaczem z łagodną górą a te wzmaki do takich należą
Moc minimalna zalecana to 60W RMS więc nie bardzo...zakup jakąś Sonówkę XM ok. 100-120W na kanał i będzie cacybogib184 pisze:Ja mam starego sony xm-sd14X, ale to tochę mało, bo 55 Rms nie rozbuja ładnie Vibe, które mają chyba 120 Rms. Ma 4/3 kanały, a szkoda, że nie można go mostkować w 2, bo wtedy podejrzewam, że by styknęło No chyba że te 55 wystarczy...