radio z USA
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
radio z USA
witam mam okazjie przywiezienia radia z USA a ze jestem laikiem w tych tematach to chce sie dowiedziec czy wszystko bedzie działało oka w polsce radio itp bo tam radyjka sa o wiele tansze wiec chce wiedziec czy cos z Tego moze byc
z góry dzieki za odpoweidz
pozdrawiam
z góry dzieki za odpoweidz
pozdrawiam
Jak dobrze sie orientuje radia z USA po 1 nie maja RDSu, a po drugie "łapią" częstotliwości co 0,2. Da sie to zrobic, koszt nie wiem jaki, ale można sie popytać
Ale tak jak ygd napisal jemu łapie. Problemy sa jak jest 94.0 później stacja na 94.1 (mało jest tak poustawianych, ale zdarza sie)
Jeśli chce sie natomiast słuchać główie CD to opłaca sie jak najbardziej
Pozdrawiam
Ale tak jak ygd napisal jemu łapie. Problemy sa jak jest 94.0 później stacja na 94.1 (mało jest tak poustawianych, ale zdarza sie)
Jeśli chce sie natomiast słuchać główie CD to opłaca sie jak najbardziej
Pozdrawiam
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
byc moze maja, deh7600 nie mial takiej mozliwoscik3fir pisze:pionki jak pamietam te nowsze maja w opcjach zmiane czestotliwosci ze u nas jest ok
sa radia w ktorych skok czestotliwosci mozna zmienic za pomoca kombinacji klawiszy, w innych ratuje wymiana procesora(tak mi powiedzial ktos z servisu rtv) - koszt ok. 300pln
a co do cen amerykanskich - ok. 50% taniej
do ygd: u mnie na 94,1 nie dalo rady sluchac antyradia:chytry:
pozdro!!
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
witam
witam a ja mam pionka ze stanow sam go przywiozlem i nie pierwszy juz moj amerykanski sprzet nie ma rdsu ale wiekszosc staci lapie bez problemu i czestotliwosci tylko nieparzyste ale o ile tansze radio niz u nas pozdrawiam