Phonocar 2/764
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Phonocar 2/764
Witam,
Mam dylemat, ostatnio zostalem obdarowany glosnikiem(wooferem) Phonocar 2/764 o mocy 650W(250W RMS) lecz byl to tylko on bez zadnego wzmaka i teraz niewiem czy oplaca sie do niego dokupic wzmak czy w ogole jest sens go trzymac(montowac)?
Troche glupie by bylo gdybym go sprzedal(oddac), poniewaz dostralem go, wiec jaki wzmak byscie polecili!?, oczywiscie cos w rozsadnych cenach
Mysle ze ta moc napewno by mi wystarczyla do codziennego sluchania muzyki!
Merry X-mass \
pozdr } jeszcze o czyms zapomnialem?
THX /
Mam dylemat, ostatnio zostalem obdarowany glosnikiem(wooferem) Phonocar 2/764 o mocy 650W(250W RMS) lecz byl to tylko on bez zadnego wzmaka i teraz niewiem czy oplaca sie do niego dokupic wzmak czy w ogole jest sens go trzymac(montowac)?
Troche glupie by bylo gdybym go sprzedal(oddac), poniewaz dostralem go, wiec jaki wzmak byscie polecili!?, oczywiscie cos w rozsadnych cenach
Mysle ze ta moc napewno by mi wystarczyla do codziennego sluchania muzyki!
Merry X-mass \
pozdr } jeszcze o czyms zapomnialem?
THX /
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- research1
- Użytkownik
- Kontakt:
Blaupunkt może i dobry ale z monacora osiąniesz 225 W za taka cene a z tamtego co podałeś to ma chyba 300 W a kosztuje nowy 650 zł. Mam tego monacorka, gra u mnie z subem blaupunkta gtb 300. Subowi wystarcza mocy, nie przestoerowuje sie przy wysokich głośnościach. W tym przedziale cenowym nie dostaniesz raczej wzmaka o takiej mocy, tymbardziej ze nie jest to zadnej buszmen czy nie daj Boze first. Za tą cene polecam.
- TUTENHAMON