Witam,
Mam radio Redstar 4x25 wat, i zastanawiam sie, czy niedaloby sie, pod to radio podpiac do przodu 2 glosnikow po 50wat ?
(2x25wat pod jeden glosnik - przod i tyl) ?
Co sadzicie o tym? Daloby sie z tego uzyskac w miareslyszalne basy ? Ale bez wzmacniacza.
Jaka bylaby cena takiego czegos? (glosnikow)
RedStar 4x25
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
nierozumiem co chcesz wykonać z 4 kanałów chcesz zrobić 2 ??
Jesli takie coś chcesz wykonać to ja osobiście odradzam, co Ci takie połączenie da ?? moim zdaniem nic (może jedynie uszkodzić radio) lepiej troszke uzbierać i kupić jakieś lepsze radyjko Widocznie chodzi Ci o sam bas, więc na radiu pewnie masz ustawione na max.
No i zasada najważniejsza Jeśli masz radio "budżetowe" wielkich rewelacji nigdy nie oczekuj
Jesli takie coś chcesz wykonać to ja osobiście odradzam, co Ci takie połączenie da ?? moim zdaniem nic (może jedynie uszkodzić radio) lepiej troszke uzbierać i kupić jakieś lepsze radyjko Widocznie chodzi Ci o sam bas, więc na radiu pewnie masz ustawione na max.
No i zasada najważniejsza Jeśli masz radio "budżetowe" wielkich rewelacji nigdy nie oczekuj