![crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
Pomocy!!!!! Dziwne piszczą głośniki!!! Nie do wytrzymana!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- mateuszrolza
- Mały gagatek
- Kontakt:
Pomocy!!!!! Dziwne piszczą głośniki!!! Nie do wytrzymana!!!
Witam, mam problem z moim zestawem CA. Pewnego razu zaczeło mi swirowac radio i zaczeło sie wyłączać i wgl rozne zagrania. Ten swirujący Kenwood trafił do smietnika i kupiłem nowego pioneerka DEH-2120UB. I problem został... Później się wszystko naprawiło samo:d Smigało 3 miesiące az do wczoraj... Gdy daje głośniej głośniki zaczynają charczeć tak ze nie da sie tego słuchać i wogole dźwięki są baznadziejnej jakości. Wymieniłem kable głośnikowe, Pociągnołem nowy kabel plusowy z akumulatora i dalej nic nie dało juz nie mam pojęcia co to może być. Radio jest 100% dobre bo sprawdzałem u kumpla a inne radia zachowują sie podobnie, dodam ze głośniki obojętnie jakie bym nie zamontował robią to samo lub tez wychodzi z nich piekielny pisk . Proszę o pomoc ![crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
![crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
- mateuszrolza
- Mały gagatek
- Kontakt:
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
- mateuszrolza
- Mały gagatek
- Kontakt:
No tak, i to dziwne jest
[ Dodano: 28 Gru 2009 23:30 ]
Witam. Zmienilem mase, podlaczylem bezposrednio do aku tak jak i plus, Znienilem kostki te od glosnikow i zasilania (zapomnialem jak sie to fachowo nazywa xD) Kabelki do glosnikow dalem nowe, dosyc grube jak na malutkie pioneerki. Problem dalej wystepuje. Podczas jazdy wjade w jakas piekna polska dziure w dodze albo mocno skrece to pojawia sie znowu dziwny dzwiek.... Macie teraz jakies pomysly na rozwiazanie?? Radio nowka sub nowka wzmak nowka glosniczki tez nowka. Teraz to jestem zielony![otepienie :otepienie:](./images/smilies/otepienie.gif)
[ Dodano: 28 Gru 2009 23:30 ]
Witam. Zmienilem mase, podlaczylem bezposrednio do aku tak jak i plus, Znienilem kostki te od glosnikow i zasilania (zapomnialem jak sie to fachowo nazywa xD) Kabelki do glosnikow dalem nowe, dosyc grube jak na malutkie pioneerki. Problem dalej wystepuje. Podczas jazdy wjade w jakas piekna polska dziure w dodze albo mocno skrece to pojawia sie znowu dziwny dzwiek.... Macie teraz jakies pomysly na rozwiazanie?? Radio nowka sub nowka wzmak nowka glosniczki tez nowka. Teraz to jestem zielony
![otepienie :otepienie:](./images/smilies/otepienie.gif)