Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak OK > kable do wzmacniaczy od kondensatora kosmicznie długie , kable minusowe koloru czerwonego(łatwo się pomylić, więc może warto owinąć je nawet czarną taśmą) , no i bezpieczniki pomiędzy kondensatorem a wzmacniaczem są zbędne .... ba a nawet napisałbym szkodliwe , bo po co "zwężać" przepływ prądu?MediaX pisze:sama zabudowa jest ok
Mówiłem o samym pomyśle....że sam pomysł na zabudowę i te dziury hehe są spoko....ale o środku to wspomniałem i...... "chaos" .... chociaż same chęci tutaj nie pomogą jak brak podstaw!kable do wzmacniaczy od kondensatora kosmicznie długie
Co Ty wymyślasz...jakieś nowe teorie.Wszystko jest na swoim miejscu....a opis po co?? nie znasz się na sprzęcietrochę nie zbyt to wygląda,przewody na wierzchu i jakoś trochę to pod kątem jest zrobione i się nie zgrywa do siebie.I co najważniejsze to w tylnej półce nie montuje się głośników i mógł byś trochę opisać ten sprzęt.
Poka pokapowalla pisze:Raadek napisał/a:
Ciekawe czy wasze pierwsze instalki wyglądały lepiej
Nie chciałbyś widzieć mojej obecnej![]()
Ps . mi się nie podoba .jak się Wam to podoba
...
Dołączył 1593 dni temu
Wizyt: 666
...
Nie wiem czego się czepiliście chłopaka.Zrobił jak potrafił a że nie ma jeszcze zbyt wiele doświadczenia to wyszło jak widać.Ja tam pochwale zapał i trud wsadzony...chyba każdy kto coś tam dłubał wie że łatwo nie ma!no-name pisze:Ja bym to wszystko wrzucił do kartonu i do bagażnika wstawił, karton zamkną i przynajmniej estetyczniej by to wszystko się prezentowało.
tak śledze ten temat i w końcu ktoś uspokoił towarzystwoRaadek pisze:Zrobił jak potrafił a że nie ma jeszcze zbyt wiele doświadczenia to wyszło jak widać.Ja tam pochwale zapał i trud wsadzony...chyba każdy kto coś tam dłubał wie że łatwo nie ma!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości