Napiszę o PO i PB ... mianowicie , uważam ,że ten zestaw jest przereklamowany na forach , bo uważam ,że nie wybija się niczym szczególnym spośród konkurencji .Nie oznacza to,że są złe lub źle wykonane , nic z tych rzeczy ale po prostu mi nie pasują. Według mnie w tym zestawie jest za dużo góry , średnica ,to tak w miarę OK (jak za tę kasę) ale znów dołu to zdecydowanie za mało . Niby z górą można sobie jakoś tam dać rady (L-pad ,bi-amping) ale sam charakter tweetera nie należy do "milusich" i nic nie zmieni jego "charakterku złośnika" . Na tych głośnikach w miarę dobrze (pamiętając o kasie) można posłuchać np. jazzu i innej muzy z elementami wokalu ale HH,Techno,dance(nowoczesna muza) ,to nie jest to co lubiłbym posłuchać na tym zestawie .
PB> tu krótko, bo krótko słuchałem i wrażenia są niepełne (nie miałem swoich płyt) ... tak więc do muzy elektronicznej, z jajem ,wykopem ale tweeter też do "milutkich i nie denerwujących" nie należy ... zresztą nie znam zestawów z takim tweeterem ... w takiej kasie .
PS: uDimensionów nie słuchałem ale jakbym miał do wyboru TYLKO te 3 zestawy ,to wziąłbym w ciemno właśnie je

...dlaczego? No , bo ich jeszcze nie miałem

Na koniec polecam odsłuchy , bo 800zł łatwo wydać ale po co potem nerwy ,że "nie trafiłeś" ?