witam,
chcialbym wstawic glosniki 6x9 w boczki, gdzie fabrycznie mozna wstawic 4x6. pomysl taki z tego wzgledu, ze uzywam czesto bagaznika i nie moge nic miec w polce ani tez nie moge miec tuby, bo zajmuje sporo miejsca.
mam pomysl, ale nie jest do konca dobry. zobaczcie zdjecia i powiedzcie co mozna z tym zrobic? tj z ta szczelina na zdjeciach oraz jak to zabudowac. jakies pomysly? szukalem wiele na forum, ale tego rozwiazania nie widzialem.
zabudowa tylnych boczkow przy polce. ( fabrycznie 4x6)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
raczej nie wejdą, ale po co tam masz montować, zainwestuj w przód, więcej korzyści bedziesz z tego miał
polecam tematy
-----------1---------
-----------2---------
pozdr
polecam tematy
-----------1---------
-----------2---------
pozdr
a tak z innej beczki, w jakim programie robiles te rysunki pogladowe ?
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
program solid works.
glosniki juz mam kupione Hertz 180W. nie chcial bym ich polozyc w kat.
z przodu juz mam 13mm glosniki w boczkach fabrycznych pioneer i w podszybiu 10mm blaupunkt. jedyne co potrzebuje to pomysl na material by zalepic ta szczeline, myslalem, zeby wyciac pol elipsy z drewna i do tego plastiku zamontowac....
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 8:56 pm ]
tak wyglada w rzeczywistosci:
co zrobic z ta szczelina? czym ją uszczelnic?
glosniki juz mam kupione Hertz 180W. nie chcial bym ich polozyc w kat.
z przodu juz mam 13mm glosniki w boczkach fabrycznych pioneer i w podszybiu 10mm blaupunkt. jedyne co potrzebuje to pomysl na material by zalepic ta szczeline, myslalem, zeby wyciac pol elipsy z drewna i do tego plastiku zamontowac....
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 8:56 pm ]
tak wyglada w rzeczywistosci:
co zrobic z ta szczelina? czym ją uszczelnic?